Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Pievagrybiai“ 2 puslapis

Feta ir ryžiais įdaryti pievagrybiai

Feta ir ryžiais įdaryti pievagrybiai 2 asm.

Pomidorą supjaustykite labai smulkiais gabalėliais. Bazilikų šakeles sukapokite. Fetos sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais. Česnaką sutrinkite. Šviežius pievagrybius švariai nuplaukite, nusausinkite. Nupjaukite jų kotelius ir juos susmulkinkite....
Trapus pyragas su silkėmis

Trapus pyragas su silkėmis 4 asm.

Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite smulkintus pievagrybius ir svogūnus. Patroškinkite. Kai suminkštės, suberkite smulkiai supjaustytą silkės filė ir džiovintus pomidorus. Pagardinkite pipirais, pagal skonį pasūdykite ir dar kiek patroškinkite....
Kreminė pievagrybių sriuba

Kreminė pievagrybių sriuba 5 asm.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su aliejumi, apkepkite svogūną ir česnaką, kai svogūnas švelniai paruduos sudėkite pievagrybius ir juos truputį apkepkite. Apkeptas daržoves sudėkite į sultinį, viską pasūdykite, pagardinkite mė...
Angliški pusryčiai

Angliški pusryčiai 1 asm.

Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus. Į įkaitintą keptuvę dėkite virtas kiaulienos dešreles ir apkepkite iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Į keptuvę dėkite kiaulienos šoninės riekeles ir taip pat pakepinkite, kol apskrus. Išimkite dešreles...
Avižinių dribsnių blynai su pievagrybių padažu

Avižinių dribsnių blynai su pievagrybių padažu 4 asm.

Iš vakaro avižinius dribsnius užpilkite pienu ir vandeniu. Išmaišykite, uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve per naktį. Kitą dieną į dubenį su avižiniais dribsniais suberkite miltus, įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius. Išmaiš...
Tortilijų pica su kumpiu ir pievagrybiais

Tortilijų pica su kumpiu ir pievagrybiais 2 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 ºC temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Kol orkaitė kaista, į skardą įtieskite tortilijas. Aptepkite tortilijas šlakeliu alyvuogių aliejaus ir pomidorų pasta. Barstykite tarkuoto kietuojo sūrio,...
Bandelės su grybais ir sūriu

Bandelės su grybais ir sūriu 10 asm.

Pievagrybius nuvalykite, susmulkinkite, saliero gumbą supjaustykite, pakepinkite svieste. Į masę sukrėskite pievagrybius ir dar šiek tiek pakepinkite. Dubenėlyje sumaišykite trupintus sūrius, riešutus, atvėsintus pievagrybius. Masę pagal skonį...
Viščiukas su vynu

Viščiukas su vynu 4 asm.

Supjaustykite viščiuką į 6–8 dalis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apvoliokite vištieną miltuose ir apkepkite iš visų pusių. Nuluptus svogūnėlius sužerkite į keptuvę su vištiena, sudėkite morkytes (jei naudojate šviežias) ir kelias minutes...
Itališka pica

Itališka pica 4 asm.

Pica Į kambario temperatūros vandenį suberkite cukrų ir mieles, pamaišykite ir palikite keletą minučių ramybėje. Suberkite džiovintus bazilikus, druską ir miltus, minkykite tešlą iki vientisos masės. Ji turi būti šiek tiek lipni. Sufomuokite...
Maži omletai individualiuose indeliuose

Maži omletai individualiuose indeliuose 4 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC temperatūros. Šlakeliu aliejaus plonai ištepkite 4 porcijinius indelius (9 cm skersmens). Kiaušinius ir pieną šluotele išplakite iki vientisos masės. Svogūną susmulkinkite nedideliais kubeliais, morką sutarkuokite, š...
„Empanados“ su vištiena ir špinatais

„Empanados“ su vištiena ir špinatais 15 asm.

PARUOŠKITE TEŠLĄ. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir druską. Sudėkite kubeliais pjaustytą šaltą sviestą. Smulkinkite tešlą tarp pirštų tol, kol neliks sausų miltų ir gausite nemažus trupinius. Įmuškite kiaušinį ir sumaišykite....
Troškinys moliniuose indeliuose

Troškinys moliniuose indeliuose 4 asm.

Troškinys Paukštieną ištrinkite prieskoniais ir supjaustykite gabaliukais. Atskirai aliejuje pakepinkite pievagrybius, paukštieną, sutarkuotą morką ir svogūnus. Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais. Viską dėkite sluoksniais į molinius...
Kepsnys „Ar jau nešti kalakutą?“

Kepsnys „Ar jau nešti kalakutą?“ 6 asm.

Noriu jums pasiūlyti vieną mėgstamiausių savo patiekalų – kalakuto kumpį su daržovėmis. Šis kepsnys tikrai papuoš šventinį stalą. Vienas šio patiekalo privalumų – nereikia stovėti prie viryklės, ruošti atskirai garnyro, kepti kepsnio, troškinti daržovių. Viskas gaminama vienu metu. Susirinkus svečiams, tereikia įjungti orkaitę, o mes tą laiką galime skirti bendravimui su draugais...

Įdarytos kriauklelės

Įdarytos kriauklelės 4 asm.

Moliūgą nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir apibarsčiusi rozmarinais iškepkite keptuvėje svieste. Dideliame puode, kaip nurodyta ant pakuotės, pasūdytame vandenyje, įpylusi šaukštą aliejaus, išvirkite makaronus ir nukoškite. Svogūnus...
Kepti sumuštinukai su pievagrybių užtepėle

Kepti sumuštinukai su pievagrybių užtepėle 4 asm.

Iš pradžių smulkiai supjaustykite pievagrybius, krapus ir česnakus. Tuomet gana smulkiai sutarkuokite sūrį, nes geriau išsilydys ir pasiskirstys pati masė. Sumaišykite viską su majonezu. Apie 5–10 min. kepkite orkaitėje batoną, prieš tai supjaustę...
Bulvinių blynų pica

Bulvinių blynų pica 4 asm.

Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus. Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite...
Grybai su riešutais

Grybai su riešutais 3 asm.

Gerai nuplautus pievagrybius nulupkite, nuvalykite, didesnius supjaustykite ketvirčiais, mažesnius palikite sveikus. Džiovintus baravykus užpilkite stikline verdančio vandens ir mirkykite, kol grybai suminkštės. Nuspauskite ir nusausinkite. Svogū...
„Spring Roll“

„Spring Roll“ 4 asm.

Daržovės ir grybus supjaustykite, apkepinkite, pagardinkite druska, pipirais, įberkite juodgrūdės ir asafetidos ir dar keletą minučių pakepkite. Įdarą atvėsinkite. Spring Roll tešlą uždenkite šlapiu rankšluosčiu ir palikite 45 min kambario...
Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai 3 asm.

Iš nuplautų pievagrybių išimkite viduriukas, kad jie taptų tarsi "krepšeliai". Čili, česnaką ir petražoles susmulkinkite. Grybus lengvai ištrinkite aliejumi, apibarstykite smulkintais priesonias ir į kiekvieną grybą įdėkite po kelis gabalėlius sū...
Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai 4 asm.

Nuo duonos riekių nupjaukite pluteles. Išdėliokite riekes kepimo skardoje. Šaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Atvėsusias smulkiai sutrupinkite.  Grybus nuplaukite, nusausinkite. Nupjaukite kotelius, iš kepurėlių išgremžkite minkštimą,...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką