Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Pievagrybiai“ 3 puslapis

Pievagrybių salotos

Pievagrybių salotos 4 asm.

Ridikus ir morkas nuplaukite, nuvalykite, supjaustykite šiaudeliais ir 1 minutę pavirkite. Po to užpilkite šaltu vandeniu ir perkoškite. Šviežius pievagrybius apvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite. Jeigu grybai...
Orkaitėje kepti kiaušiniai su „Serrano“ kumpiu

Orkaitėje kepti kiaušiniai su „Serrano“ kumpiu 4 asm.

Džiovintus pomidorus 10 minučių pamerkite į šaltą virintą vandenį. Išgriebusi nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, supjaustykite juostelėmis. Nuplautus pievagrybius susmulkinkite, porą supjaustykite griežinėliais.  Morkas nuskuskite, nuplaukite,...
Labai daug sūdytų pievagrybių

Labai daug sūdytų pievagrybių 6 asm.

Grybus nulupkite ir nuplaukite, nuvarvinkite. Sudėkite į didelį dubenį, supilkite druską ir gerai rankomis išmaišykite. Palikite pusvalandžiui. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais, paprikas nuplaukite, išvalykite ir supjaustykite griežinė...
Marinuoti pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai 6 asm.

Grybus nuplaukite, nusausinkite ir sumeskite į švarius stiklainius. Vandenį marinatui užvirkite, suberkite prieskonius, druską, cukrų, įpilkite acto. Nuluptus svogūną, česnako skilteles, nuplautą paprikos ankštį susmulkinkite ir sudėkite į marinatą...
Maltos mėsos guliašas

Maltos mėsos guliašas 6 asm.

Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite faršą ir kepkite 5 minutes, įberkite druskos ir pipirų. Susmulkinkite paprikas, svogūną ir česnaką. Iškepusią mėsą sudėkite į dubenėlį, o į keptuvę suberkite paprikas, svogūnus ir česnakus. Paeiliui...
Omletas su sūriu ir šiltomis grybų salotomis

Omletas su sūriu ir šiltomis grybų salotomis 4 asm.

1. Pasiruoškite salotas: pievagrybius supjaustykite ketvirtadaliais ir pakepinkite su sviestu. Šiaudeliais susmulkinkite papriką ir suberkite į keptuvę, pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir dar šiek tiek pakepinkite. Prieš tiekdami ant...
Šparaginės pupelės su kopūstais ir pievagrybiais

Šparaginės pupelės su kopūstais ir pievagrybiais 2 asm.

1. Šparagines pupeles supjaustykite į kelias dalis arba pusiau, susmulkinkite kopūstą. Puode užvirkite vandenį, pasūdykite, sudėkite pupeles, kopūstus ir virkite 6 minutes. Nupilkite. 2. Susmulkinkite svogūną, pievagrybius supjaustykite riekelėmis....
Vyne troškinta vištiena  su pievagrybiais

Vyne troškinta vištiena su pievagrybiais 4 asm.

1. Vištos krūtinėlę padalinkite į keturis kepsnius, juos šiek tiek pamuškite. Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir juose apvoliokite mėsą. 2. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir ant nedidelės ugnies maišydami 2–3 minutes pakepinkite č...
Itališkas troškinys

Itališkas troškinys 6 asm.

1. Makaronus išvirkyte sūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, svogūną susmulkinkite. 2. Dideliame puode storu dugnu įkaitinkite šaukštą aliejaus, dėkite faršą ir kepkite 5 minutes. Suberkite...
Kiaulienos nugarinės kepsnys

Kiaulienos nugarinės kepsnys 4 asm.

1. Šaldytą tešlą pusvalandį palaikykite kambario temperatūroje, kad šiek tiek atšiltų. 2. Mėsą įtrinkite druskos ir pipirų mišiniu. Keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus taukų ir iš visų pusių apkepkite mėsą. Tada supilkite sultinį, uždenkite ir 10...
Befstrogenas

Befstrogenas 6 asm.

1. Dideliame puode storu dugnu įkaitinkite aliejų. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais arba juostelėmis, pabarstykite miltais ir sudėkite į puodą, maišydami mentele kepinkite penkias minutes. 2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morką...
Šiltos pievagrybių  salotos su kumpiu

Šiltos pievagrybių salotos su kumpiu 8 asm.

1. Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius supjaustykite ketvirčiais. 2. Į įkaitintą keptuvėje aliejų suberkite smulkintus svogūnus, kepkite apie 2 minutes. Juostelėmis suraikykite kumpį, suberkite į keptuvę ir kepkite dar 2 minutes. 3. Sumažinkite...
Brokolių, pievagrybių ir pelėsinio sūrio karštos salotos

Brokolių, pievagrybių ir pelėsinio sūrio karštos salotos 2 asm.

1. Brokolį apvirkite apie 10 min. Išėmus nusausinkite, pabarstykite druska ir dėkite į gilų indą, dar ant karšto dėkite juostelėmis pjaustytą sūrį, jis šiek tiek pasilydys. 2. Svieste apkepinkite pievagrybius, įmaišykite cukinija pjaustytą...
Salotos „Širdis“

Salotos „Širdis“ 4 asm.

1. Grybus su svogūnais apkepinkite aliejuje. 2. Bulves stambiai sutarkuokite. 3. Virtus kiaušinius taip pat sutarkuokite. 4. Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais. 5. Sluoksniuokite ingridientus širdies forma: 1 sluoksnis - grybai...
Kalakutienos apkepas

Kalakutienos apkepas 4 asm.

1. Sriubą atskieskite sultiniu, užvirinkite, suberkite smulkiai supjaustytus grybus, truputį pavirkite ir nukaiskite. 2. Karštą skystį sumaišykite su mėsa, ryžiais ir petražolėmis. Viską sukrėskite į apkepo indą, gerai uždenkitei ir kepkite 170 °C...
Jūrinis ungurys su vyno padažu

Jūrinis ungurys su vyno padažu 6 asm.

1. Žuvį nuvalykite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Juos pavoliokite miltuose ir apkepkite su šaukštu sviesto. 2. Svogūnus ir česnakus smulkiai sukapokite ir pakepinkite su šaukštu sviesto. 3. Pievagrybius pakepinkite su likusiu sviestu....
Briuselinių kopūstų šašlykai

Briuselinių kopūstų šašlykai 3 asm.

1. Briuselinius kopūstus apvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje. Kopūstai turi būti vos minkšti. 2. Perdėkite juos į kitą indą ir apšlakstykite 30 ml alyvyuogių aliejumi, sudėkite trintą česnaką. Indą uždenkite ir palikite valandai. 3. Mėlynųjų...
Bulvių šašlykai

Bulvių šašlykai 4 asm.

1. Bulves supjaustykite stambesniais griežinėliais ir apvirkite, tik jokiu būdu nepervirkite.   2. Į didelį tvirtą plastikinį maišelį supilkite obuolių sultis, raudonojo vyno actą, sojų padažą, alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintus bazilikus, Diž...
Šparaginių pupelių ir grybų troškinys

Šparaginių pupelių ir grybų troškinys 4 asm.

1. Pupeles palikite atšilti. Grybus nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais. 2. Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite grybus ir ant vidutinės ugnies troškinkite, kol išsiskirs skysčio. 3. Nemažame apkepo inde sumaišykite jogurtą, miltus, vyną...
Įdaryti pomidorai

Įdaryti pomidorai 4 asm.

1. Grybus nuvalykite ir smulkiai supjaustykite, svogūną sukapokite. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite paruoštus grybus, svogūnus, įberkite pipirų ir maišydami kepkite 15 min. 3. Įpilkite martinio ir toliau kaitinkite, kol beveik visas...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką