Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Riešutai“ 8 puslapis

Vyniotinis su mangais

Vyniotinis su mangais 3 asm.

1. Abrikosus per naktį mirkykite vandenyje, tada nuspauskite ir susmulkinkite. 2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite, įpjaukite, išskleiskite, pamuškite, pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais. 3. Per vištienos filė vidurį berkite smulkintų...
Keptos morkos

Keptos morkos 5 asm.

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. 2. Morkas nuplaukite, nulupkite, supjaustykite gabalėliais. 3. Apelsiną nušveiskite šepetėliu, nuplaukite, nulupkite, iš minkštimo išspauskite sultis ir sumaišykite su aliejumi. 4. Nuplautą aitriąją...
Špinatų salotos

Špinatų salotos 2 asm.

1. Špinatų lapelius perrinkite, kotelius nuskabykite, lapelius nuplaukite, nusausinkite specialioje salotų džiovykloje, o jei tokios neturite – ant virtuvinio rankšluosčio. Sudėkite į sandarų indą ir valandai pastatykite į šaldytuvą, kad lapeliai bū...
Obuolių desertas

Obuolių desertas 4 asm.

1. Pertrintą varškę išsukite iki purumo su cukrumi ir maskarpone. 2. Avižinius sausainius sulaužykite ir išdalykite į keturias stiklines taures, apšlakstykite brendžiu ir šakute dar patrupinkite, užberkite sausoje keptuvėje skrudintų ir gerai atvė...
Trupininis pyragas

Trupininis pyragas 6 asm.

1. Cukrų iki vientisos purios masės išsukite su kiaušiniu, į gautą masę po truputį įplakite tirpintą, atvėsintą sviestą. 2. Sodą „užgesinkite“ jogurtu, sukrėskite į kiaušinio ir sviesto plakinį. 3. Suberkite sausoje keptuvėje skurdintus maltus...
Vištienos salotos

Vištienos salotos 4 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonyčiais gabalėliais ir įtrinkite vištienos prieskoniais. 2. Svogūną ir česnaką nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. 3. Kai svogūnas dailiai pagels, sumeskite nuplautus ir...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką