Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Sviestas“ 100 puslapis

Karališkas obuolių ir varškės pyragas

Karališkas obuolių ir varškės pyragas 6 asm.

1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. 2. Supilkite tirpintą sviestą, viską gerai išmaišykite ir rankomis suformuokite trupinius, pusę jų kiekio atidėkite. 3. Kiaušinius išplakite iki vientisos masės,...
Pyragėliai su mocarela

Pyragėliai su mocarela 6 asm.

1. Atšildytus tešlos lakštus tieskite ant miltais pabarstyto stalviršio ir šiek tiek pakočiokite. 2. Vieną lakštą dėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, viršų apšlakstykite lydytu sviestu. 3. Kiaušinio trynį atskirkite nuo baltymo. 4....
Varškės apkepas

Varškės apkepas 4 asm.

1. Manų kruopas užpilkite pienu ir pusvalandžiui palikite išbrinkti. Razinas užpilkite karštu vandeniu. Atšildykite sviestą iki kambario temperatūros. 2. Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir druska,...
Cukinijų omletas

Cukinijų omletas 4 asm.

1. Cukinijas nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. 2. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite juostelėmis. 3. Svogūną nulupkite, pakepinkite svieste. 4. Kai jis dailiai pagels, sumeskite daržoves ir dar šiek tiek pakepinkite,...
Lazanija su baklažanais ir pievagrybiais

Lazanija su baklažanais ir pievagrybiais 4 asm.

1. Į įkaitusią keptuvę su šlakeliu aliejaus suberkite susmulkintus pievagrybius ir baklažanus, kepkite, kol suminkštės. Tada suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus bei česnakus, dar pakepkite. Supilkite pomidorų tyrę, įkrėskite pesto padažo, pagal...
Sojų varškės sūrio užkandėlė

Sojų varškės sūrio užkandėlė 2 asm.

1. Sojų varškės sūrį supjaustykite stambesniais kubeliais. 2. Paruoškite marinatą: supilkite citrinų sultis, sojų padažą, smulkiai tarkuotą imbierą, rudąjį cukrų, druską. Gerai išmaišykite. Į sandariai uždaromą indą suberkite sojų kubelius, kruopšč...
Citrininiai pyragaičiai

Citrininiai pyragaičiai 6 asm.

1. Iš išvardytų produktų užmaišykite tešlą. Sudrėkinkite keksams skirtas formeles ir kiekvieną jų gražiai išklokite tešla. Suformuokite krepšelius. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min. 2. Kol tešla keps, paruoškite įdarą: sutirštintą pieną...
Blyneliai su įdaru

Blyneliai su įdaru 5 asm.

1. Kiaušinius gerai išplakite, plakdama elektriniu plakikliu po truputį suberkite miltus, supilkite aliejų, tada pieną. Iš tešlos svieste iškepkite lietinius. 2. Alyvuoges ir saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite. 3. Špinatus nuplaukite,...
Lietiniai su maskarpone

Lietiniai su maskarpone 5 asm.

Paruoškite lietinių tešlą: dubenyje gerai išmaišykite persijotus kvietinius miltus, išplaktus kiaušinius, truputį šilto pieno. Tada supilkite lydytą sviestą, likusį pieną, nepamirškite tešlos pasūdyti. Tešlą iki vientisos masės išplakite...
Prancūziški lietiniai su apelsinais

Prancūziški lietiniai su apelsinais 6 asm.

1. Pirmiausia paruoškite padažą – truputį pastovėjęs, jis bus ir gardesnis, ir kvapesnis. 2. Apelsinus ir citriną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, nutarkuokite žieveles, iš apelsinų išspauskite sultis. 3. Į keptuvėje išlydytą...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką