Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Vištienos sultinys“ 3 puslapis

Virta jautienos nugarinė su baltuoju padažu

Virta jautienos nugarinė su baltuoju padažu 6 asm.

1. Į pasūdytą verdantį vandenį sudėkite nuskustą ir į kelias dalis supjaustytą morką, nuluptą svogūną, saliero stiebą, prieskonius ir mėsą. Virkite apie dvi valandas arba kol mėsa taps minkšta. 2. Keptuvėje išlydykite sviestą,suberkite miltus, pusę...
Vištiena su brokoliais

Vištiena su brokoliais 3 asm.

1. Pusę puodelio šalto sultinio, sojų padažą sumaišykite su krakmolu, sugrūstu česnaku ir imbieru. 2. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, užpilkite paruoštu marinatu ir palaikykite šaldytuve bent 1 val. (galima ir ilgiau). 3. Iš...
Veršienos troškinys „Milanas“

Veršienos troškinys „Milanas“ 8 asm.

1. Dideliame storasieniame troškintuve įkaitinkite du šaukštus aliejaus, sudėkite sugrūstus česnakus, smulkiai sukapotą svogūną, žiedais supjaustytą porą, griežinėliais – morką ir salierus. Daržoves troškinkite apie 10 min. 2. Sudėkite nuvarvintus...
Saldžiarūgštė kiauliena

Saldžiarūgštė kiauliena 5 asm.

1. Mėsą supjaustykite juostelėmis ir kepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išgriebkite kiaurasamčiu, keptuvę išplaukite. 2. Puode užvirinkite sultinį, sudėkite svogūnus, salierus, uždenkite ir virkite 10 min. 3. Sojų padaž...
Kalakutienos apkepas

Kalakutienos apkepas 4 asm.

1. Sriubą atskieskite sultiniu, užvirinkite, suberkite smulkiai supjaustytus grybus, truputį pavirkite ir nukaiskite. 2. Karštą skystį sumaišykite su mėsa, ryžiais ir petražolėmis. Viską sukrėskite į apkepo indą, gerai uždenkitei ir kepkite 170 °C...
„Jambalaya“

„Jambalaya“ 5 asm.

1. Dideliame storasieniame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus, smulkintus salierus, kvadratėliais supjaustytą papriką ir maišydami kepkite, kol svogūnų gabalėliai pasidarys skaidrūs. 2. Supilkite pomidorus su visu skysčiu, sultinį,...
Itališkas ryžių apkepas

Itališkas ryžių apkepas 6 asm.

1. Užvirinkite keturis puodelius sultinio, įmeskite laurų lapą, suberkite nuplautus ryžius, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite 30 min. Išvirusius ryžius sukrėskite į dubenį, laurų lapą išmeskite. 2. Dideliame puode išlydykite sviestą, sudėkite...
Vištienos sriuba su makaronais

Vištienos sriuba su makaronais 4 asm.

1. Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės, nusunkite, perpilkite šaltu vandeniu ir nuvarvinkite. 2. Storasieniame puode įkaitinkite abiejų rūšių aliejų. Sudėkite sugrūstą česnaką, susmulkintą aitriąją papriką, imbierus, smulkiai...
Šviežių kopūstų sriuba su ryžiais

Šviežių kopūstų sriuba su ryžiais 8 asm.

1. Paruoškite daržoves: kopūstus supjaustykite juostelėmis, svogūnus – plonais žiedais. Ryžius nuplaukite. 2. Į storasienį puodą įpilkite aliejaus. Puodą pavartykite, kad aliejus padengtų visą dugną, ir gerai įkaitinkite ant nelabai stiprios...
Močiutės česnakų sriuba

Močiutės česnakų sriuba 4 asm.

1. Storasieniame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite kubeliais supjaustytą šoninę, griežinėliais supjaustytus česnakus, susmulkintą aitriąją papriką, plonais žiedais supjaustytą svogūną, suberkite čiobrelius ir kepinkite, kol šoninės griežinėliai...
Kreminė brokolinių kopūstų sriuba

Kreminė brokolinių kopūstų sriuba 6 asm.

1. Brokolinius kopūstus apvirkite garuose arba 2 min. pakaitinkite mikrobangų krosnelėje. 2. Morkas sukrėskite į mikrobangų krosnelei tinkamą indą, įpilkite šaukštą vandens, uždenkitei ir didžiausiu galingumu kaitinkite 7 minutes. Galima iš...
Graikiška citrinų sriuba

Graikiška citrinų sriuba 6 asm.

1. Sultinį nukoškite, užvirinkite, suberkite makaronus ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės (maždaug 5 min.). 2. Citriną perpjaukite, atpjaukite kelis griežinėlius sriubai papuošti, iš likusių puselių išspauskite sultis. 3. Kiaušinius...
Pyragėliai su  vištiena  ir žirneliais

Pyragėliai su vištiena ir žirneliais 6 asm.

1. Miltus išsijokite į dubenį, suberkite mieles, supilkite tirpintą pravėsusį sviestą, cukrų, druską, išplaktus kiaušinius, kambario temperatūros pieną ir užminkykite tešlą. Palikite valandai, kad pakiltų. 2. Vištienos kumpelius išvirkite pasū...
Trinta smidrų sriuba

Trinta smidrų sriuba 3 asm.

1. Smidrus nuvalykite, kotelius supjaustykite, viršūnėles palikite sveikas. 2. Svogūną ir česnaką nulupkite, susmulkinkite, kol dailiai pagels, pakepinkite svieste, tada sumeskite smulkintus porus, smidrų kotelius ir pakepkite apie 5 min., iki jie...
Vištienos kukuliai su kaparėlių padažu

Vištienos kukuliai su kaparėlių padažu 4 asm.

1. Sumuštinių duonos riekes išmirkykite piene ir nuspauskite. Svogūnus nulupkite ir stambiai sutarkuokite. 2. Išmirkytą duoną ir svogūnus sudėkite į maltą vištieną, įmuškite kiaušinius, įberkite apelsino žievelių, supilkite citrinos sultis, pasū...
Daugiaryžis su vištų kepenėlėmis

Daugiaryžis su vištų kepenėlėmis 4 asm.

1. Vištų kepenėles užpilkite pienu ir dėkite valandai į šaldytuvą. Nuvarvinkite, supjaustykite, pabarstykite druska, pipirais. 2. Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite. Petražoles sukapokite. 3. Didelėje keptuvėje ištirpinkite pusę kiekio...
Moliūgienė

Moliūgienė 3 asm.

1. Puode įkaitinkite aliejų. Sudėkite gabalėliais supjaustytus moliūgą, bulves, morką, svogūną ir nuolat maišydami kepinkite 5 minutes. Supilkite sultinį, uždenkite ir virkite, kol daržovės suminkštės. 2. Į sriubą įmaišykite citrinos sultis ir...
Krevetės su smidrais ir apelsinais

Krevetės su smidrais ir apelsinais 2 asm.

1. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite smulkintus česnakus, imbierą, aitriąją papriką ir lengvai apkepkite. 2. Supilkite vyną ir sultinį, pakaitinkite. Sudėkite virtas krevetes, smidrus, nuluptas apelsino skilteles, pagardinkite...
Įdaryti žiediniai kopūstai

Įdaryti žiediniai kopūstai 4 asm.

1. Žiedinį kopūstą dėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 5–7 minutes, išimkite ir pravėsinkite. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, žalumynais, pagardinkite druska ir pipirais. 2. Žiedinį kopūstą apverskite ir į visus...
Vištienos kukuliai su špinatų padažu

Vištienos kukuliai su špinatų padažu 4 asm.

1. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu ir manų kruopomis. Pagardinkite pipirais, druska ir vištienos prieskoniais. Didesniame puode užvirkite vandenį, įdėkite sultinio kubelį. Šlapiomis rankomis formuokite didesnius kukulius ir meskite į...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką