Dabar populiaru

Actas - visi receptai 3 puslapis

Cukinijos su kariu

Cukinijos su kariu 6 asm.

Cukinijas nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Nuluptus svogūnus suraikykite pusžiedžiais. Į dubenį sukrėskite daržoves, supilkite visus likusius produktus ir laikykite per naktį šaltai. Perpilkite masę į puodą, už...
Marinuotos citrinų skonio cukinijos

Marinuotos citrinų skonio cukinijos 6 asm.

Susmulkintas cukinijas suverskite į dubenį. Vandenyje ištirpinkite cukrų, supilkite actą ir šį skystį užpilkite ant cukinijų. Laikykite keturias valandas, kad įgautų skonio. Imbierą supjaustykite plonomis riekelėmis. Citrinos žievelę...
Pupelių sriuba

Pupelių sriuba 6 asm.

Svogūnus nulupkite, supjaustykite ir keptuvėje ar puode pakepkite su aliejumi. Suverskite nuplautus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Dar pakaitinkite. Tuomet sumeskite pupeles ir kepkite, kol šios suminkštės. Suberkite prieskonius,...
Naminės garstyčios su medumi

Naminės garstyčios su medumi 8 asm.

Garstyčių miltelius sumaišykite su vandeniu ir actu. Supilkite alyvuogių aliejų, medų ir išsukite. Pastatykite kambario temperatūrje. Tinka valgyti po 2–3 dienų.  
Pikantiški moliūgai

Pikantiški moliūgai 4 asm.

1. Moliūgą supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į skardą žieve į apačią. Apšlakstykite šaukštu aliejaus, apibarstykite pipirais ir kepkite 180 °C orkaitėje 40 min. Ištraukite ir palikite ataušti. 2. Ataušusių moliūgų minkštimą šaukštu...
Greitai paruošiamos ilgai negendančios salotos

Greitai paruošiamos ilgai negendančios salotos 6 asm.

1.  Agurkų griežinėlius ir perpus perpjautas česnakų skilteles sudėkite į didelį stiklainį. 2. Vandenį supilkite į puodą, suberkite garstyčių, salierų sėklas, įberkite ciberžolės ir užvirinkite. 3. Į verdantį skystį sudėkite svogūnus ir morkas....
Salotos su vyšniomis

Salotos su vyšniomis 4 asm.

1. Gražgarstes nuplaukite ir nuvarvinkite. Nupjaukite raudonlapių salotų galus ir jas 10 minučių pamerkite į šaltą vandenį (bus mažiau karčios). 2. Vyšnias nuplaukite ir perpjaukite pusiau. Alyvuogių aliejų, portveiną, actą ir klevų sirupą išmaiš...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką