Dabar populiaru

Apverstas pyragas - visi receptai

Apverstas spanguolių pyragas

Apverstas spanguolių pyragas 10 asm.

Gražiąsias, pikantiškąsias spanguoles prisiminkime dar neatėjus Kalėdoms – taip, tai puiki uoga pagardams, padažams prie mėsos, sūrio, tačiau ji nuostabiai tinka ir saldiems kepiniams. O šįkart kepsime apverstą pyragą ne su dažniausiai jam naudojamais obuoliais ar kriaušėmis, bet su uogomis. Jo receptą siūlo žavusis, linksmasis kulinaras Davidas Lebovitzas.

Apverstas kriaušių pyragas su kardamonu

Apverstas kriaušių pyragas su kardamonu 8 asm.

Šis sodrus, prieskoniais pagardintas pyragas tiesiog negali palikti abejingų. Išsikepkite šį skanėstą kokią apniukusią ar šiaip kiek sunkesnę dieną ir pamatysite, kaip pasaulis iškart prašviesės. Tačiau net ir tokios „progos“ nebūtina laukti, kepkite, kai tik turėsite kelias kriaušes ir šiek tiek kardamono.

Apverstas abrikosų pyragas

Apverstas abrikosų pyragas 6 asm.

Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“): Genialumas kartais slypi paprastume. Kaip štai šis pyragas: paprastutis, bet drėgnas biskvitas ir jo saldumą atsverianti abrikosų rūgštelė – nepakartojama ir drauge labai paprasta kombinacija. O kad ši skonių simfonija būtų užbaigta iki galo, patiekite pyragą dar truputį šiltą, su vaniliniais ledais.

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką