Dabar populiaru

Avietės - visi receptai 4 puslapis

Aviečių ir gervuogių uogienė

Aviečių ir gervuogių uogienė 10 asm.

1. Uogas nuplauti ir gerai nuvarvinti. Jei avietės – iš savo sodo, galima ir neplauti, tik perrinkti. 2. Sausas uogas suberti į puodą, apibarstyti 1,5 kg cukraus, uždengti ir vėsioje patalpoje palikti per naktį. 3. Susidariusias sultis nupilti į...
Tiramisu su uogomis

Tiramisu su uogomis 8 asm.

1. Kavos pupeles iš vakaro užpilkite grietinėle ir laikykite šaldytuve. 2.Baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius išsukite su 4 šaukštais cukraus iki purumo. Baltymus išplakite su likusiu cukrumi iki standžių putų. Abi mases atsargiai sumaišykite....
Įvairių uogų želė

Įvairių uogų želė 4 asm.

1. Želatiną užpilkite 100 ml vandens. Iš likusio vandens ir cukraus išvirkite sirupą, ataušinkite. 2. Išbrinkintą želatiną ištirpinkite ir sumaišykite su sirupu ir vynu. Įpilkite citrinų sulčių ir išmaišykite. 3. Į desertinius indelius pridėkite...
Pikantiški aviečių drebučiai

Pikantiški aviečių drebučiai 10 asm.

1. Avietes užpilkite vandeniu ir virkite 15 min. Paskui perkoškite per tankų sietą, kad skystyje neliktų sėklų. Į skystį suberkite cukrų, sukrėskite tarkuotus imbierus ir virkite, kol šiek tiek sutirštės. 2. Želatiną užpilkite 100 ml šalto virinto...
Baltymų pyragas su avietėmis

Baltymų pyragas su avietėmis 6 asm.

1. Kiaušinius gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, trynius kruopščiai atskirkite nuo baltymų. 2. Sviestą su 140 g cukraus ištinkite iki purumo, įmaišykite kiaušinių trynius, miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, citrinų žieveles ir viską...
Avietinis šerbetas

Avietinis šerbetas 4 asm.

1. Į puodą įpilkite 400 ml vandens, užvirinkite, suberkite cukrų ir kelias minutes pakaitinkite ant silpnos ugnies. 2. Sirupą atvėsinkite, sumaišykite su trintomis avietėmis ir citrinų sultimis, pastatykite į šaldiklį 3–4 valandoms, kad mišinys...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką