Dabar populiaru

Bananų duona - visi receptai

Bananų duona su grikių miltais

Bananų duona su grikių miltais 6 asm.

Julija Steponavičiūtė (Kitchenjulie.com): Turėkit kantrybės, apsipraskit su nauju ingredientu ir netrukus pajusite, kiek jis jums patinka. Pavyzdžiui, štai šios bananų duonos ragavo jau visai nemažas būrys mano draugų ir niekas nesiskundė dėl grikių miltų. Patikėkit manim, tai tikrai kietas reikalas! Labai tikiuosi, kad šis receptas jus tik paskatins virtuvėje vis išbandyti naujus dalykus. 

Tobula bananų duona su riešutais

Tobula bananų duona su riešutais 8 asm.

Ši bananų duona gali tapti tikru „budinčiu“ saldėsio receptu – ji visada pavyksta. Pagyrimų šiai duona, o gal tiksliau – pyragui, nebus per daug: nuostabiai kvepia, yra drėgnas, purus ir, žinoma, labai skanus. Šiai bananų duonai galima sunaudoti „pavargusius“ patamsėjusius bananus, kurių nebesinori valgyti žalių.  

Bananų duona su šokolado gabaliukais

Bananų duona su šokolado gabaliukais 4 asm.

Bananus sutrinkite šakute kartu su cukrumi, aliejumi ir kiaušiniu. Įplakite druską, vanilę ir kefyrą. Suberkite miltus, šokolado lašelius ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardelę. Pašaukite į...
Bananų duona

Bananų duona 12 asm.

Kiaušinius plakite su cukrumi, supilkite aliejų. Pilkite pieną, nuolat maišydami suberkite miltus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite, sudėkite sutrintus bananus ir sukapotą (arba sutarkuotą) šokoladą. Tešlą tolygiai paskirstykite...
Bananų duona su ryžių miltais, graikiniais riešutais ir šokoladiniu kremu

Bananų duona su ryžių miltais, graikiniais riešutais ir šokoladiniu kremu 15 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite 28x15 cm dydžio kepimo indą. Viename dubenyje sumaišykite ryžių miltus, kvietinius miltus, rudąjį cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską, maltą cinamoną ir muskatą....
Bananų duona

Bananų duona 4 asm.

1. Išlydykite sviestą, palikite atvėsti. Bananus supjaustykite ir šakute sutrinkite. 2. Kiaušinius išmaišykite su cukrumi. Supilkite kefyrą ir sviestą. 3. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. 4. Sviesto masę pilkite ant...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką