Dabar populiaru

Braškių desertas - visi receptai

Pasakiškas biskvitinis pyragas su braškėmis

Pasakiškas biskvitinis pyragas su braškėmis 8 asm.

Šią pasaką bent kartą per vasarą, vis dar siaučiant šviežių braškių karštinei, būtina susikurt. Lengvas puikaus skonio desertas nereikalauja jokio brandinimo šaldytuve – sukonstruojate visas sudėtines dalis ir iškart mėgaujatės!

Braškės su šampanine plakta grietinėle

Braškės su šampanine plakta grietinėle 4 asm.

Braškės su plakta grietinėle – klasikų klasika, tačiau šįkart išbandykite kiek papildytą šio deserto versiją – grietinėlę „pastiprinkite“ šampanu ir pajuskite, kaip šis gėrimas keičia deserto skonį. 

Nekeptas sūrio desertas su braškėmis ir bananais

Nekeptas sūrio desertas su braškėmis ir bananais 4 asm.

Šiame deserte skonį kuria braškės ir bananai, o papildomo švelnaus saldumo suteikia baltasis šokoladas.

Aromatingas braškių-mangų desertas

Aromatingas braškių-mangų desertas 4 asm.

Šiame deserte uogas ir vaisiaus gabalėlius puikiai suvienija ir papildomo aromato suteikia apelsinų sultys. Išbandykite!

Jogurtinė „panna cotta“ su braškėmis

Jogurtinė „panna cotta“ su braškėmis 6 asm.

FeedMySister.com: Tai itališkas desertas, tinkantis vasarai. „Panna cotta“ itališkai reiškia virta grietinėlė, bet, kad būtų šiek tiek lengviau, šį kartą ją maišome su jogurtu. Su panna cotta tinka visos sezoninės uogos, tačiau šiame recepte ją derinome su braškėmis.

Braškių ir maskarponės desertas

Braškių ir maskarponės desertas 8 asm.

Dubenėlyje išplakite grietinėlę, sudėkite kambario temperatūros maskarponę, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir išsukite elektriniu plakikliu. Supjaustykite braškes, dalį jų atidėkite, o likusias sudėkite į kremą. Į desertinius indelius...
Braškių ir kivių desertas su jogurto padažu

Braškių ir kivių desertas su jogurto padažu 2 asm.

1. Braškes perpjaukite pusiau, jei uogos didelės – į keturias dalis. Kivius nulupkite ir supjaustykite. 2. Smulkiai sukapokite žoleles ir sumaišykite su medumi bei jogurtu. Jei medus sukietėjęs, įstatykite jį į karšto vandens vonelę. Medus suskystė...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką