Dabar populiaru

Briuseliniai kopūstai - visi receptai

Briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstų apkepas 6 asm.

Dangira Šimašiutė (tinklaraštis „Duok druskos“): Kaip ir žalialapiai kale lapai ar brokoliai, briuseliniai kopūstai yra viena iš superdaržovių, nes juose gausu vitamino C ir K, o drauge ir B grupės vitaminų. Tad pirmyn.

Troškinti briuseliniai kopūstai

Troškinti briuseliniai kopūstai 2 asm.

Užvirkite puode vandenį, pasūdykite jį. Sudėkite nuplautus ir per pusę perpjautus briuselinius kopūstus. Virkite apie 10 minučių. Tuo metu aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną. Verdantį vandenį užpilkite ant pomidorų, kiek palaikykite, paskui...
Kepti briuseliniai kopūstai su vynuogėmis

Kepti briuseliniai kopūstai su vynuogėmis 4 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 0C.  Briuselinius kopūstus (šviežius arba šaldytus) 1–2 minutėms įkiškite į verdantį vandenį, paskui staigiai perliekite šaltu. Kopūstėlius perpjaukite pusiau ir sudėkite į storasienį kepimo indą. Sumeskite raudoną...
Briuselinių kopūstų šašlykai

Briuselinių kopūstų šašlykai 3 asm.

1. Briuselinius kopūstus apvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje. Kopūstai turi būti vos minkšti. 2. Perdėkite juos į kitą indą ir apšlakstykite 30 ml alyvyuogių aliejumi, sudėkite trintą česnaką. Indą uždenkite ir palikite valandai. 3. Mėlynųjų...
Tiršta briuselinių kopūstų sriuba

Tiršta briuselinių kopūstų sriuba 7 asm.

1. Puode išlydykite sviestą, sudėkite svogūnus, morkas, paprikas ir maišydami kepinkite ant nedidelės ugnies, kol svogūnai pasidarys skaidrūs. 2. Sudėkite bulves, nuvarvintus kukurūzus, supilkite vandenį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, už...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką