Dabar populiaru

Bulvės - visi receptai 16 puslapis

Pertrinta bulvių ir porų sriuba

Pertrinta bulvių ir porų sriuba 4 asm.

1. Baltąją poro dalį supjaustykite griežinėliais. Nuplaukite ir nuskuskite bulves, supjaustykite stambiais griežinėliais, susmulkinkite svogūną. 2. Puode įkaitinkite sviestą. Trumpai apkepkite jame svogūnus ir porus, vėliau įmaišykite ir patroš...
Bulvių ir cukinijų apkepas

Bulvių ir cukinijų apkepas 4 asm.

1. Nuskuskite bulves, nuplaukite cukiniją. Supjaustykite daržoves kuo plonesniais griežinėliais. Geriausia tai daryti virtuvės kombaino pjaustykle. 2. Keptuvėje trumpai pakepinkite miltus (tik nelaukite, kol paruduos), įmaišykite 2 šaukštus...
Bulvių blyneliai

Bulvių blyneliai 4 asm.

1. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite šaukšte sviesto ir atvėsinkite. 2. Bulves sutrinkite šakute ir sumaišykite su trupinta feta, plaktu kiaušiniu, miltais, įmaišykite kepintus svogūnus ir česnakus. 3. Masę pagal skonį pasū...
Įdarytos bulvės su feta

Įdarytos bulvės su feta 4 asm.

1. Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, pasūdytame vandenyje išvirkite su lupenomis, atvėsinkite. 2. Bulves perpjaukite išilgai per pusę ir atsargiai šaukšteliu išskobkite vidų. 3. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Pomidorą...
Bulvės su varškės sūriu

Bulvės su varškės sūriu 4 asm.

1. Pirmiausia paruoškite sūrį, kad jis šiek tiek pasimarinuotų: majonezą sumaišykite su maltomis sėklomis, smulkintais česnakais, aitriąja paprika, bazilikais. 2. Aptepą pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, tolygiai paskirstykite ant sūrio ir...
Bulvių apkepas

Bulvių apkepas 6 asm.

1. Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir išvirkite su lupenomis sūdytame vandenyje, bet nepervirkite, kad neištižtų. 2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite keptuvėje svieste, iki dailiai parus, sudėkite...
Pikantiškas apkepas

Pikantiškas apkepas 4 asm.

1. Bulves nulupkite, supjaustykite plonyčiais griežinėliais. 2. Ožkų pieno sūrį susmulkinkite, elektriniu plakikliu iki vientisos masės išplakite su grietine ir smulkintu česnaku. 3. Kepimo skardą ištepkite riebalais, pabarstykite džiūvėsėliais....
Sočiosios bulvės

Sočiosios bulvės 3 asm.

1. Bulves nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir išvirkite pasūdytame vandenyje. 2. Atvėsintas bulves įpjaukite, vidų išskobkite ir sumaigykite šakute. 3. Išskobtą bulvių masę krėskite į plakti skirtą indą, ten pat krėskite virtus ryžius,...
Bulvės su meksikietišku įdaru

Bulvės su meksikietišku įdaru 4 asm.

1. Pirmiausia paruoškite įdarą: morką, salierą ir svogūną nulupkite. Svogūną sukapokite, o morkas ir saliero gabalėlį sutarkuokite stambia trintuve. 2. Svogūną, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste, tada suberkite daržoves ir jas kepkite apie...
Bulvės su vištienos ir grybų įdaru

Bulvės su vištienos ir grybų įdaru 5 asm.

1. Bulves nuskuskite, išpjaukite vidurį, kad gautumėte valteles. 2. Vištų krūtinėles supjaustykite nedideliais gabalėliais, įtrinkite vištienos prieskoniais ir trumpai palikite, kad prieskoniai įsigertų. 3. Grybus išvalykite, nuplaukite,...
Įdarytos bulvės su gražgarstėmis ir sūriais

Įdarytos bulvės su gražgarstėmis ir sūriais 4 asm.

1. Gerai šepetėliu po tekančiu vandeniu nušveistas bulves išvirkite su lupenomis, tada per vidurį įpjaukite (bet neperpjaukite iki galo), praskleiskite ir išdėliokite karščiui atsparioje, riebalais išteptoje skardoje. 2. Kambario temperatūroje...
Vegetariškos bulvės

Vegetariškos bulvės 2 asm.

1. Bulves nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir pasūdytame vandenyje išvirkite su lupenomis. 2. Išgriebtas bulves atvėsinkite, perpjaukite išilgai ir atsargiai, kad nepažeistumėte žievės, šaukšteliu išskobkite šiek tiek viduriuko. 3. Iš...
Sočiosios salotos

Sočiosios salotos 4 asm.

1. Bulves, morkas ir saliero gumbą nulupkite, nuplaukite. 2. Bulves supjaustykite ketvirčiais, morkas specialiu peiliu – dekoratyviais griežinėliais, saliero gumbą – nedideliais kubeliais. 3. Visas daržoves sudėkite į karščiui atsparią kepimo...
Bulvių apkepas su vištiena

Bulvių apkepas su vištiena 4 asm.

1. Vištienos filė išvirkite ir smulkiai suplėšykite šakute. Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, morkas supjaustykite kubeliais. 2. Vištieną su smulkintomis daržovėmis apkepkite aliejuje. Įberkite miltų, žiupsnelį druskos, pipirų, išmaišykite ir...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką