Dabar populiaru

Burokėlių sriuba - visi receptai

Trinta burokų sriuba su imbieru

Trinta burokų sriuba su imbieru 2 asm.

1. Daržoves supjaustykite panašaus dydžio kubeliais, užpilkite sultiniu, kad apsemtų, ir virkite apie 30 – 40 min. 2. Pagardinkite prieskoniais ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Skanaus! Receptas iš tinklaraščio „Saulėta virtuvė“
Burokėlių sriuba su graikiniais riešutais

Burokėlių sriuba su graikiniais riešutais 8 asm.

1.Mėsą dėkite į puodą. Supilkite sultinį, įmeskite laurų lapelį ir užvirkite. Nugriebkite putas, puodą uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies apie valandą. 2.Burokėlius nulupkite, perpjaukite per pusę, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą...
Trinta burokėlių sriuba su sūriu ir migdolais

Trinta burokėlių sriuba su sūriu ir migdolais 3 asm.

1. Burokėlius nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į verdantį sultinį. Virkite, kol suminkštės. Supjaustykite slyvas, svogūną ir česnako skilteles. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite smulkintą svogūną bei česnaką. Juos suverskite į...
Burokėlių, salierų ir saldžiųjų paprikų sriuba

Burokėlių, salierų ir saldžiųjų paprikų sriuba 4 asm.

1. Nuskuskite ir supjaustykite bulves, sutarkuokite burokėlį ir virkite pasūdytame vandenyje. 2. Supjaustykite svogūną, salierus, saldžiąją papriką ir keletą minučių apkepkite daržoves keptuvėje ant aliejaus. Paskui viską sudėkite į puodą. 3....
Barščiai su rūkyta šonine

Barščiai su rūkyta šonine 6 asm.

1. Pupeles iš vakaro užmerkite, tada išvirkite. 2. Burokėlius nuplaukite, nulupkite, sutarkuokite stambia trintuve ir troškinkite su pomidorų tyre bei burokėlių sunka. 3. Svogūnus pakepinkite svieste su morkomis ir petražolės šaknimi, iki suminkš...
Pikantiški barščiai su džiovintomis slyvomis

Pikantiški barščiai su džiovintomis slyvomis 6 asm.

1. Kopūstą supjaustykite šiaudeliais, žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynėliais ir kiek patrumpinkite kotelius. 2. Į puodą supilkite sultinį, suberkite pipirus ir laurų lapelius, sumeskite smulkintus kopūstus ir virkite ant silpnos ugnies apie 15...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką