Dabar populiaru

Cukatos - visi receptai

Šokoladinis keksas su apelsinų cukatomis Kalėdoms

Šokoladinis keksas su apelsinų cukatomis Kalėdoms 6 asm.

Gražiai šį keksą supakavus, turėsite itin jaukią dovaną ypatingiems žmonėms.

Cukruotos apelsinų žievelės

Cukruotos apelsinų žievelės 6 asm.

Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“): Turiu jus perspėti, kad prie šio saldumyno labai lengvai priprantama – kai pradedi valgyti, tiesiog nebegali sustoti!

Avižiniai sausainiai su imbiero cukatomis

Avižiniai sausainiai su imbiero cukatomis 4 asm.

Julija Steponavičiūtė (tinklaraštis kitchenJulie): Šie sausainiai su charakteriu, mat į tešlą įmaišyta aitraus imbiero cukatų, graikinių riešutų bei įvairių sėklų. Išsikepkit, kas žino, gal susidraugausite?!

Štolenas su varške

Štolenas su varške 4 asm.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, druska, cukatais, razinomis ir riešutais. Per vidurį padarykite duobutę ir sudėkite sviestą, varškę, įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės ekstraktą. Rankomis suminkykite vientisą tešlą....
Cukatų sausainėliai

Cukatų sausainėliai 6 asm.

Cukatas smulkiai sukapokite. Sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, citrinų sultis ir žievelę išsukite iki purios masės. Miltus ir kepimo miltelius sijokite tiesiai ant šios masės ir suminkykite.  Iš paruoštos tešlos suritinkite mažus kamuoliukus. Juos...
Pyragas su kriaušėmis ir imbierų cukatomis

Pyragas su kriaušėmis ir imbierų cukatomis 4 asm.

1. Miltus išsijokite su kepimo milteliais, imbieru, cinamonu. 2. Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi. Sudėkite margariną, supilkite sirupą ir medų. Gerai išplakite. 3. Į plakinį suberkite susmulkintas imbierų cukatas, miltų ir prieskonių miš...
Moliūgų cukatų ir sezamų saldainiai

Moliūgų cukatų ir sezamų saldainiai 6 asm.

Aš pati prisiruošiu moliūgo cukatų. Tuomet, kada tik panorėjus, galiu pasigaminti saldžių saldainiukų. Vietoj jų galima naudoti kitus geltonus džiovintus vaisius. 1. Džiovintus moliūgus ar kitus vaisius sumalkite mėsmale. 2. Įberkite 100 g sezamų...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką