Dabar populiaru

Ešerys - visi receptai

Troškintas jūrinis ešerys su špinatais

Troškintas jūrinis ešerys su špinatais 2 asm.

Žuvis itin naudinga mūsų sveikatai, tačiau ją svarbu išsirinkti šviežią ir kokybišką, pasigaminti sveiką garnyrą, vengti riebių padažų ir žuvį gardinti labiausiai tam tinkamais prieskoniais: juodaisiais ir baltaisiais pipirais, saldžiąja paprika, bazilikais, kalendra, čiobreliais, petražolėmis ar įvairiais mišiniais su citrina

Ešeriai su morkomis ir kalendra

Ešeriai su morkomis ir kalendra 4 asm.

Nors nemažai kas mano, jog šviežios žuvies neverta „gadinti“ prieskoniais, vis tik nereikėtų jų ir paranojiškai bijoti – tinkamai atseikėjus, žuvies skonio jie tikrai neužgoš, o tik papildys. Štai šiame patiekale ešeriams pikantiškumo suteikia malta kalendra. Tikrai verta išbandyti!

Keptas ešerys iš restorano „Onorė“

Keptas ešerys iš restorano „Onorė“ 1 asm.

Sviesto ir kaparėlių padažu pagardintas keptas ešerys su daržovėmis –puikus patiekalas pietums ar vakarienei. Jo autorius – šefas Bernardas Anužis iš Palangoje veikiančio šeimyninio restorano „Onorė“

Ešerys su karamelinėmis morkomis

Ešerys su karamelinėmis morkomis 2 asm.

 1. Žuvį išvalykite, nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Apibarstykite druska, pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir dėkite ant didelio folijos lakšto. 2. Česnakus susmulkinkite, sumaišykite su jogurtu. Gautu mišiniu aptepkite...
Salotos su rūkytais ešeriais

Salotos su rūkytais ešeriais 4 asm.

1. Kiaušinius supjaustykite skiltelėmis, agurkus – griežinėliais. Ešerius išdorokite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais. Jei naudojate šaldytus žirnelius, atšildykite kelioms minutėms panardindami į karštą vandenį, nusausinkite. Jei...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką