Dabar populiaru

Grietinė - visi receptai 5 puslapis

Orkaitėje keptos bulvės, įdarytos veršiena

Orkaitėje keptos bulvės, įdarytos veršiena 3 asm.

1. Bulves nulupkite, perpjaukite pusiau ir išskobkite vidų. Pabarstykite bulvių prieskoniais ir sudėkite į aliejumi apšlakstytą kepimo indą. 2. Maltą veršieną sumaišykite su grietine ar grietinėle, paskaninkite prieskoniais, pipirais ir druska. 3....
Pyragas su obuoliais ir cinamono lazdelėmis

Pyragas su obuoliais ir cinamono lazdelėmis 4 asm.

1. Tešlai kiaušinius ištrinkite su cukrumi, įmaišykite stiklinę grietinės. Į likusią grietinę įmaišykite kepimo miltelius. Miltus išmaišykite su vaniliniu cukrumi. Iš visų produktų išsukite tešlą. 2. Obuolius nuplaukite, ištraukite kotelius,...
Žemaitiškas kastinys su bulvėmis

Žemaitiškas kastinys su bulvėmis 4 asm.

1. Pirmiausia paruoškite kastinį. Sviestą ir grietinę kelias valandas ar per naktį palaikykite kambario temperatūroje, kad abiejų produktų temperatūros susivienodintų. Iš anksto pasiruoškite ir netoliese turėkite puodą su verdančiu vandeniu (jis...
Česnakinis bulvių apkepas su daug grietinės

Česnakinis bulvių apkepas su daug grietinės 2 asm.

1.Bulves ir česnakus nulupkite, supjaustykite labai plonais griežinėliais. Bulves sudėkite į šaltą vandenį, nuplaukite krakmolą ir gerai nuvarvinkite. 2.Kepimo skardą ištepkite sviestu, į dugną sudėkite pirmą sluoksnį bulvių. Ant bulvių berkite...
Apskrudusios bulvės su lengvu padažu

Apskrudusios bulvės su lengvu padažu 2 asm.

1. Subadykite kruopščiai nuplautos ir nusausintoas bulves šakute ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol taps minkštos (gali prireikti iki 1,5 val.).  2. Sumaišykite grietinę su laiškiniu svogūnu, įberkite druskos ir maltųs juodųjų pipirų ir padė...
Grietinės padažas

Grietinės padažas 2 asm.

1. Svogūną susmulkinkite ir apkepkite svieste, kol taps permatomas. 2. Suberkite miltus ir dar pakepinkite. 3. Supilkite sultinį, pagardinkite muskato riešutais, pasūdykite ir patroškinkite apie 5 minutes. Jei labai sutirštės, įpilkite dar truputį...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką