1. Pieną supilkite į gilesnį puodą, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, įberkite žiupsnelį druskos. Kai pienas užkais, maišydama po truputį pilkite dribsnius. Juos užvirinkite. Tada suberkite kokosų drožles, šiek tiek pakaitinkite ir puodą su koše...
1. Į verdantį vandenį supilkite kruopas, sudėkite tarkuotą moliūgą, įberkite druskos ir lėtai virkite apie 10 min.
2. Dar šiek tiek palaikykite uždengtą, paskaninkite sviestu ir valgykite.
Receptą atsiuntė Regina Račkaukienė
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus,
matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Plačiau apie tai: privatumo politika.