1. Kepenėles supjaustykite 1 cm pločio ir 5 cm ilgio juostelėmis.
2. Nuo vieno apelsino nutarkuokite žievelę, iš likusio vaisiaus išspauskite sultis. Kitą apelsiną nulupkite ir išskirstykite skiltelėmis.
3. Makaronus suberkite į verdantį pasūdytą...
1. Svogūnus susmulkinkite, pakepinkite keptuvėje išlydytame svieste, sudėkite kepenėles ir dar truputį pakepkite.
2. Vos tik pasikeis kepenėlių spalva, supilkite brendį (atsargiai, kad neužsidegtų!), pasūdykite, pagardinkite pipirais ir toliau...
1. Kepenėles nuplaukite, nusausinkite, išpjaustykite plėves ir susmulkinkite.
2. Ančių krūtinėles taip pat šiek tiek pasmulkinkite. Kepenėles ir smulkintas krūtinėles pamerkite į marinatą, paruoštą iš nutarkuotų apelsino žievelių, pusės apelsino...
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus,
matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Plačiau apie tai: privatumo politika.