Dabar populiaru

Kepta lašiša - visi receptai

Tešloje kepta lašiša

Tešloje kepta lašiša 4 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Terminu en croûte (tariama „en krūt“) prancūzai vadina viską, kas yra suvyniota į tešlą ir kepama orkaitėje. Kitais žodžiais tariant – pyragai su įdarais. Dažniausiai taip kepama lašiša, o šis receptas – iš Airijos pubų. Patiekalas pagaminamas greitai ir yra nesudėtingas bei neapsunkinantis skrandžio.

 

Kepta lašiša su kalafiorų ir paprikų kremu bei keptais moliūgais

Kepta lašiša su kalafiorų ir paprikų kremu bei keptais moliūgais 2 asm.

FeedMySister.com: Lėtai kepta lašiša yra labai sultinga ir yra daug sodresnės spalvos. Kalafiorų ir paprikų kremas turi šiek tiek aštrumo, o moliūgai, kepti su šalavijais, yra klasikinis derinys. Kvepia rudeniu ir suteikia jaukumo savaitgalio pietums...

Ant lentelės keptas lašišos kepsnys su medaus ir garstyčių glazūra

Ant lentelės keptas lašišos kepsnys su medaus ir garstyčių glazūra 2 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Noriu su jumis pasidalinti vienu triuku, kurį jūs galite naudoti kamado stiliaus at ir kituose griliuose. Tas triukas vadinasi „medinė lentelė“. Keletas taisyklių, kurias privalote žinoti, ir paprastos medinės lentelės, pažadu, atneš tą geidžiamą „wow efektą“, kai patieksite svečiams ant stalo būtent tokiu būdu pagamintą patiekalą.

Žemoje temperatūroje kepta lašiša

Žemoje temperatūroje kepta lašiša 4 asm.

Strelkabelka.lt: Kai nežinau, ką pagaminti įvairioms progoms, visuomet renkuosi šitaip keptą lašišą – labai paprasta, pastangų įdėti daug nereikia, o nustebinti lieka visi. Žemoje temperatūroje keptos lašišos skonis yra su niekuo nepalyginamas. Ir aš net nežinau, kaip jį reikėtų apibūdinti. Jis tiesiog yra „osom“!

Kepta lašiša su daržovėmis

Kepta lašiša su daržovėmis 4 asm.

1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, iš abiejų pusių įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis, supjaustykite porcijomis ir sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą.  2. Paprikas, morkas, svogūnus nuvalykite ir supjaustykite...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką