Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiauliena - visi receptai 7 puslapis

Kepta kiauliena su aštriu slyvų padažu

Kepta kiauliena su aštriu slyvų padažu 4 asm.

1. Apipilkite slyvas verdančiu vandeniu ir palaikykite porą minučių, tada iš karto perliekite šaltu vandeniu. Nulupkite odeles, išimkite kauliukus. Dėkite šiuos vaisius į smulkintuvą ir sutrinkite. Į susmulkintas slyvas suberkite supjaustytus č...
Rasolnikas

Rasolnikas 6 asm.

1.Mėsą supjaustykite kubeliais, sudėkite į šaltą vandenį, įmeskite laurų lapelius ir pipirus, virdami nugriebkite putas. 2.Kruopas nuplaukite, supilkite į sultinį ir virkite, kol beveik suminkštės. Nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite daržoves. Į...
Kiaulienos nugarinė su kauliuku, kepta orkaitėje

Kiaulienos nugarinė su kauliuku, kepta orkaitėje 1 asm.

1. Nuo kiaulienos nugarinės kauliuko nupjaukite mėsą bent 2 cm, kad atrodytų gražiai. Mėsą pabarstykite prieskoniais ir apkepkite keptuvėje po 2 min. iš kiekvienos pusės. 2. Paruoškite masę, kurią dėsite ant kiaulienos: sumaišykite džiūvėsėlius,...
Šonkauliukai su imbieru

Šonkauliukai su imbieru 4 asm.

1. Sudėkite šonkauliukus ant grotelių, įtvirtintų apie 10 cm nuo anglių, ir 7 min. kepkite vis pavartydami. 2. Sudėkite padažo ingredientus į puodą, pastatykite jį ant silpnos ugnies ir, kai užvirs, pavirkite dar apie minutę. 3. Nuimkite š...
Lietuviškas troškinys

Lietuviškas troškinys 2 asm.

1. Į čenachams skirtą indelį sudėkite marinuotą, gabaliukaas pjaustytą kiaulieną, ar kitą mėsą. Ant mėsos uždėkite nedaug smulkintų morkų, kopūstų ir agurkų. 2. Toliau dėkite smulkiai pjaustytas bulves, o ant bulvių – vėl morkas, agurkus ir kopū...
Kiaulienos muštiniai

Kiaulienos muštiniai 4 asm.

1. Kiaulienos gabalėlius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, pasūdykite, pagardinkite pipirais, sudėkite į kepimo formą, aptepkite garstyčiomis. 2. Paskui užtepkite džiūvėsėlių, sumaišytų su aliejumi, citrinos žievelėmis, druska ir...
Mėsos ir makaronų troškinys

Mėsos ir makaronų troškinys 4 asm.

1. Makaronus išvirkite ir nusausinkite. Papriką supjaustykite šiaudeliais. 2. Mėsą supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje. Baigiant kepti, įpilkite sojų padažo ir sudėkite bazilikus. Kai mėsa suminkštės, sudėkite smulkintą papriką ir š...
Kiaulienos suktinukai su sūriu ir džiovintais vaisiais

Kiaulienos suktinukai su sūriu ir džiovintais vaisiais 4 asm.

1. Mėsą supjaustykite kepsniais, išmuškite ir įtrinkite prieskoniais. 2. Kiekvieną mėsos gabaliuką įdarykite sūrio gabalėliu ir džiovintomis slyvomis bei abrikosais, susukite, susmeikite smeigtuku, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje...
Kiauliena su svogūnų laiškais

Kiauliena su svogūnų laiškais 4 asm.

1. Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, sudėkite į indą ir užberkite 2 šaukštus cukraus bei kardamono. Užpilkite sojos padažo, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 1 val. 2. Svogūnų laiškus supjaustykite, česnaką smulkiai sukapokite. 3. Į...
Kiauliena indiškai

Kiauliena indiškai 4 asm.

1. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir kartu su kalendra bei gvazdikėliais apkepinkite su šlakeliu aliejaus. 2. Vėliau sudėkite pjaustytą svogūną ir kepkite visą laiką maišant. Įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite, kol viskas suminkštės. 3....
Kiauliena su bambuko ūgliais ir ananasais

Kiauliena su bambuko ūgliais ir ananasais 3 asm.

1. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir apkepkite su šlakeliu aliejaus. 2. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje. 3. Baigiant apkepti mėsai sudėkite virtus ryžius, gabalėliais pjaustytus ananasus bei bambuko ūglius. Įdėkite pomidorų padažą bei medų,...
Kiauliena su pupelėmis ir baklažanais

Kiauliena su pupelėmis ir baklažanais 4 asm.

1. Kiaulieną apkepinkite keptuvėje su prieskoniais. 2. Mėsai apkepus, sudėkite pjaustytą svogūną, baklažanus, susmulkintas česnako skilteles ir išvirtas pupeles. Įpilkite daržovių sultinio ir dar viską patroškinkite bei įdėkite pomidorų padažo (aš...
Pikantiški kepsniukai

Pikantiški kepsniukai 4 asm.

1. Mėsą supjaustykite kepsniams, išmuškite, užbarstykite prieskoniais ir pamarinuokite keletą valandų sojų padaže. 2. Kepkite keptuvėje kepsniukų viršų apibarstant sezamo sėklomis. Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kepsniukai su bambuko ūgliais

Kepsniukai su bambuko ūgliais 4 asm.

Mėsą supjaustykite kepsniams, išmuškite ir užbarstykite prieskoniais. Ant viršaus dėkite keletą marinuotų bambuko ūglių, susukite, apvoliokite miltais ir kepkite keptuvėje, kol iškeps. Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kepti kiaulienos šonkauliukai su daržovėmis

Kepti kiaulienos šonkauliukai su daržovėmis 4 asm.

1. Šonkauliukus pavirkite 30 min. sūdytame, laurų lapeliais bei pipirais pagardintame vandenyje. Apibarstykite šonkauliukus prieskoniais ir dėkite į kepimo skardą. 2. Šalia sudėkite skustas bulves, apibarstytas druska bei smulkintomis petražolėmis....
Kiauliena toskanietiškai

Kiauliena toskanietiškai 4 asm.

1. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. 2. Kiaulienos gabaliukus pavoliokite miltų mišinyje ir apkepkite alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po keletą minučių. 3. Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinkite česnakus ir supilkite actą bei sultinį....
Kiauliena ant grotelių

Kiauliena ant grotelių 4 asm.

1. Marinatą ruoškite taip: sumaišykite 3 šaukštus garstyčių, smulkintą česnaką, įberkite maltų pipirų, lauro lapelius, druskos, šaukštelį acto. Viską sumaišykite. 2. Iš kiaulienos suformuokite kepsnius, išmuškite juos plaktuku, skirtu mėsai mušti,...
Kiaulienos maltinis su daržovių įdaru

Kiaulienos maltinis su daržovių įdaru 6 asm.

1. Mėsą sumaišykite su kiaušiniu, krakmolu, manais, batonu, šaukštu prieskonių maltai mėsai. 2. Burokine tarka susmulkinkite visas daržoves. Į jas įberkite pusę šaukštelio druskos, žiupsnelį muskato bei baltųjų pipirų. Išmaišykite su majonezu. 3....
Kiaulienos ir paprikų guliašas

Kiaulienos ir paprikų guliašas 4 asm.

1. Mėsą susmulkinkite kaip šašlykams. Į pusę litro virinto šalto vandens įpilkite 2 šaukštus obuolių acto, 2 šaukštus citrinos sulčių, po žiupsnelį pipirų ir laurų lapelių, šaukštą druskos. Šiuo tirpalu užpilkite mėsą. Dar įdėkite į kelias dalis...
Lietuviška šaltiena

Lietuviška šaltiena 8 asm.

1. Mėsą, švariai nuskustą, įtrinkite druska, pipirais, laurų lapeliais ir šaltai palaikykite parą. 2. Mėsą nuplaukite, dėkite į šaltą vandenį, įberkite po žiupsnelį juodųjų pipirų, kalendros grūdelių, įmeskite kelis laurų lapelius, pasūdykite ir...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius