Dabar populiaru

Kiaulienos faršas - visi receptai

Kiaulienos įdaras didžkukuliams

Kiaulienos įdaras didžkukuliams 6 asm.

Kiaulieną sumalkite mėsmale. Supilkite grietinę, įberkite maltų juodųjų pipirų arba mairūno ir druskos pagal skonį. Gerai išmaišykite. Didžkukulius su kiaulienos įdaru patiekite su spirgučiais arba su tirpintu sviestu ir grietine.  
Naminiai koldūnai

Naminiai koldūnai 4 asm.

Kiaušinį lengvai išplakite (kad trynys susimaišytų su baltymu), į kiaušinį įberkite žiupsnelį druskos. Gautą kiaušinio mišinys pilkite į miltus, pastoviai minkydami, po truputį į miltus supilkite vandenį ir  tešlą gerai išminkykite. Išminkę tešlą...
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su pomidorais

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su pomidorais 3 asm.

1. Kiaulienos faršą iškepkite su smulkintu svogūnu ir grūstu česnaku, paskaninkite smulkintais žalumynais, pipirais, druska ir atvėsinkite. 2. Tešlą atšildykite, šiek tiek pakočiokite, kad būtų plonesnė, išpjaukite norimo dydžio apskritimus ir į...
Tortilijos

Tortilijos 8 asm.

1. Keptuvėje apkepkite kiaulienos faršą kartu su smulkintu česnaku, įdėkite druskos ir pipirų. 2. Smulkiai supjaustykite pomidorą, papriką, sutarkuokite sūrį. 3. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus, susukite ir...
Maltinukai su paprika

Maltinukai su paprika 4 asm.

1. Džiūvėsėlius užpilkite pienu ir brinkinkite maždaug 10 minučių. 2. Į faršą įmaišykite druską, piene brinkintus džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinį, įberkite pipirų. Gerai išminkykite faršą, kad mėsa būtų ganėtinai sulipusi. 3. Nuplaukite paprikas,...
Studentiški makaronai

Studentiški makaronai 4 asm.

1. Į verdantį vandenį įpilkite truputį aliejaus, įberkite druskos ir sudėkite makaronus (verdant nuolat pamaišykite). 2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, faršą, druską ir pipirus. 3. Į miltus įpilkite šalto...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką