Dabar populiaru

Kokosų drožlės - visi receptai

Veganiški kokoso drožlių sausainiai

Veganiški kokoso drožlių sausainiai 4 asm.

„Vegan Pipiras“: Norintiems išbandyti kažką naujo, rekomenduojame pasigaminti šių sausainių be glitimo, kiaušinių ir pieno produktų. Jie ir skaniai kvepia, ir lepina turtingu skoniu. Ne veltui, kai sausainius kepėme namie ir pasklido kvapai, šeima išsyk prisistatė su klausimais, o kas čia gaminama

Sveikuoliški migdoliniai rutuliukai

Sveikuoliški migdoliniai rutuliukai 4 asm.

Puikus pasiūlymas, neprasilenkiantis su sveikos mitybos principais – gardūs, energijos suteikiantys rutuliukai su migdolais ir datulėmis.

Batonėliai su spraginta bolivine balanda ir riešutų sviestu

Batonėliai su spraginta bolivine balanda ir riešutų sviestu 4 asm.

FeedMySister.com: Spragintą bolivinę balandą (kinvą) atradau tik šiais metais ir nuo to laiko negaliu atsidžiaugti! Šie riešutiniai batonėliai jau tapo namų hitu, nes tai vienas iš tų receptų, pagal kurį skanėstas paruošiamas mažiau nei per 10 minučių, ingredientų sąrašas trumpas, o skonis toks, kad nelieka laaabai greitai!

Kokosiniai batonėliai be cukraus

Kokosiniai batonėliai be cukraus 4 asm.

FeedMySister.com: Šie batonėliai primena populiariuosius saldžiuosius „Bounty“, tačiau yra sveikesnis jų variantas. Pasimėgaukite kokosiniais batonėliais su šokoladu!

Kokosiniai migdolų chalvos saldainiai

Kokosiniai migdolų chalvos saldainiai 4 asm.

FeedMySister.com: Geriausias būdas patikrinti, ar tikrai pavyko patiekalas, yra laikas, per kurį jis suvalgomas. Su šiais saldainiais man reikėjo valdytis ir palikti bent po vieną kitiems paragauti. Man labai patinka, kad juose labiausiai jaučiasi chalva ir kad jie ne per saldūs. Tik 3 ingredientai ir saldainiai ant jūsų stalo!

Sveikas „Rafaelo“ saldainių variantas

Sveikas „Rafaelo“ saldainių variantas 6 asm.

 FeedMySister.com: Visai gali būti, kad tai ne tik vieni populiariausių, bet ir patys mylimiausi saldainiai Lietuvoje. Visi mėgsta „Rafaelo“! Tačiau mūsų variantas – be pridėtinio cukraus, su kokosu, anakardžiais ir klevų sirupu. Su dideliu pasimėgavimu juos suvalgėme, to linkime ir jums!

Kokosų duona su džiovintomis spanguolėmis

Kokosų duona su džiovintomis spanguolėmis 8 asm.

Bananų duoną, ko gero, yra kepę daugelis pyragų mėgėjų, o štai kokosų duona daugeliui gali tapti malonia staigmena. Kokosų drožlės jai suteikia malonios tekstūros, o dar labiau paskanina džiovintos spanguolės. 

Blyneliai iš Karibų

Blyneliai iš Karibų 4 asm.

Bananais, kokosų drožlėmis ir migdolų pienu pagardinti blyneliai dvelkia egzotika, išbandykite!

Tortas Velykoms

Tortas Velykoms 4 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių temperatūros. Viename dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir druską. Sutarkuokite smulkesne nei burokine trintuve morkas. Kitame dubenyje sumaišykite tarkuotas morkas, kapotus riešutus,...
Zefyriniai pusryčių batonėliai

Zefyriniai pusryčių batonėliai 2 asm.

„Nesquik“ dribsnius, pūstus ryžius ir kokoso drožles sumaišykite dideliame dubenyje. Zefyriukus ir sviestą sudėkite į atskirą dubenį ir pastatykite jį virš karštų garų. Kartkartėmis pamaišykite ir laukite, kol viskas ištirps. Ištirpusią, minkštutę...
Kepti obuoliai su šokoladu ir migdolais

Kepti obuoliai su šokoladu ir migdolais 4 asm.

Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išvalykite sėklalizdžius. Sumaišykite visas likusias sudėtines dalis įdarui: migdolų sviestą, kokosų drožles, skaldytus migdolus, klevų sirupą, juodojo šokolado pabarstukus. Gauta mase įdarykite...
Smaližių „popsiukai“

Smaližių „popsiukai“ 4 asm.

Baltą šokoladą ištirpinkite garų vonelėje su šaukšteliu aliejaus. Šokoladas įgaus gražų spindesį. Zefyriukus persmeikite mediniu pagaliuku ir nardinkite į šiltą šokoladą, leiskite nuvarvėti. Merkite zefyro galiuką į mėgiamus pagardus. Sudėkite...
Kokosinės rikotos spurgytės

Kokosinės rikotos spurgytės 4 asm.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, kokoso drožles, druską, degtinę ir rikotą. Suplakite iki vientisos masės. Iš lėto berkite miltus ir kepimo miltelius, užmaišykite tešlą. Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, ant viryklės...
Desertinė pica

Desertinė pica 4 asm.

Sutrinkite picos pado ingredientus iki vientisos masės ir suformuokite iš jos apvalią formą. Galite pasinaudoti kočėlu, kad padas būtų lygesnis. Prieš gamindami toliau, palaikykite picos padą šaldytuve 10-15 minučių. Po to užtepkite ant picos pado...
Mėtų, avokado ir šokolado skanėstas

Mėtų, avokado ir šokolado skanėstas 4 asm.

Visus mėtinio sluoksnio ingredientus sudėkite į trintuvą ir sumalkite iki vientisos masės. Tuomet supilkite į kepimo popieriumi išklotą indą. Ištirpinkite kokosų aliejų, sudėkite medų ir visus kitus ingredientus. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant...
Sausainiai „Bananiniai sveikuoliai“

Sausainiai „Bananiniai sveikuoliai“ 2 asm.

Šiems sausainiams paruošti nereikia nei miltų, nei kiaušinių, nei cukraus. Tačiau jie puikiausiai patenkina saldumynų poreikį ir tinka visiems, kurie siekia maitintis sveikai.

Kokosinio biskvito pyragaičiai

Kokosinio biskvito pyragaičiai 4 asm.

Įmuškite į dubenį 3 kiaušinius, suberkite cukrų ir iki putų išplakite. Į kiaušinių plakinį įmaišykite kokoso drožles, krakmolą ir kepimo miltelius. Maišykite kol tešla taps vientisa.  Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Statykite į...
Žirnių miltų skanėstas „Laddu”

Žirnių miltų skanėstas „Laddu” 4 asm.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite į jį žirnių miltus. Vis pamaišydami šiek tiek pakepkite ant nedidelės ugnies.  Susmulkinkite riešutus ir drauge su cinamonu, imbieru ir kardmonu suberkite į keptuvę su žirnių miltais ir maišydami dar...
Žaliavalgiškas aguonų ir kokosų „varškės“ tortas

Žaliavalgiškas aguonų ir kokosų „varškės“ tortas 6 asm.

Aguonas užmerkite iš vakaro. Migdolų ir anakardžių riešutus pamirkykite apie dvi valandas. Džiovintas datules apie pusvalandį. Visus pagrindui skirtus produktus sumalkite elektriniu smulkintuvu ir gauta mase išklokite torto formos dugną. Aguonų...
Greitai pagaminami saldūs „apsnigti“ kąsneliai

Greitai pagaminami saldūs „apsnigti“ kąsneliai 4 asm.

Varškę sukrėskite į dubenėlį, supilkite kondensuotą pieną, suberkite aguonas, abrikosus (išmirkytus ir smulkiai supjaustytus), pagardinkite cinamonu ir  kardamonu. Gerai išmaišykite.  Avižinius sausainius sutrupinkite iki smulkių trupinių. Jei...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką