Dabar populiaru

Kumpio įdaras - visi receptai

Lenkiški koldūnai

Lenkiški koldūnai 4 asm.

Iš miltų, kiaušinio, gazuoto vandens ir druskos išminkykite tešlą. Iškočiokite ją ir stikline išspauskite apskritimus. Jautieną sumalkite. Į faršą įdėkite pipirų, česnako, čiobrelių ir mairūno. Į tešlos apskritimų vidurį dėkite šaukštelį faršo,...
Blynų suktinukai „Kriauklelės“

Blynų suktinukai „Kriauklelės“ 6 asm.

1. Kiaušinius išplakite su pienu, supilkite sviestą, suberkite miltus, druską, kepimo miltelius ir gerai išplakite. Tešlą palikite pastovėti nors pusvalandį. 2. Blynus kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. Dešrą ir cukiniją...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką