Dabar populiaru

Lietiniai - visi receptai 2 puslapis

Lietiniai su sūdytomis lašišomis

Lietiniai su sūdytomis lašišomis 4 asm.

Miltus suberkite į dubenį, supilkite pieną. Kitame dubenyje šakute suplakite kiaušinius. Sukrėskite į dubenį su miltais ir pienu, įberkite druskos. Maišykite, kol tešla taps vientisa. Įmaišykite alų, aliejų. Pusvalandį palaikykite šaldytuve. Iš...
Lietiniai su daržovėmis

Lietiniai su daržovėmis 5 asm.

Lietinių tešlai reikalingus produktus supilkite į plakimo indą ir iki vientisumo išplakite elektriniu maišikliu. Paruoštą tešlą palikite pastovėti, kad išbrinktų. Šparagines pupeles, nupjovusi galus, trumpai apvirkite sultinyje ir nuvarvinkite....
Lietinių pyragėliai-bandelės

Lietinių pyragėliai-bandelės 3 asm.

Orkaitę įkaitinkite iki 200 -230 laipsnių karščio. Kiaušinius lengvai išplakite šluotele, įberkite druskos, cukraus (nebūtinai), miltus ir išmaišykite, kad neliktų jokių gumulėlių. Po truputį pilkite pieną ir palengva plakite iki vientisos gan...
Avinžirnių miltų ir žalumynų lietiniai

Avinžirnių miltų ir žalumynų lietiniai 2 asm.

Šviežius žalumynus nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, susmulkinkite ir sumaišykite. Į plakimo indą suberkite miltus, supilkite pieną, aliejų, viską suplakite (jei tešla pernelyg skysta, įberkite dar miltų, jei per tiršta – įpilkite...
Šokoladiniai suktinukai

Šokoladiniai suktinukai 4 asm.

Nuplikykite citrinas, nutarkuokite žievelę. Į puodą supilkite pieną, suberkite kakavą, išmaišykite. Sudėkite smulkintą sviestą, suberkite cukrų, druską. Maišydami kaitinkite, kol sviestas išsilydys. Masę supilkite į plakimo indą. Po vieną įmuškite...
Suktinukai su pestu ir ančiuviais

Suktinukai su pestu ir ančiuviais 3 asm.

Paruoškite lietinių tešlą: miltus suberkite į dubenį, viduryje padarykite duobutę, į ją sukrėskite šakute paplaktus kiaušinius. Maišydama mediniu šaukštu, supilkite pieno ir vandens mišinį. Sukite, kol masė taps vientisa. Įmaišykite kelis šlakelius...
Avižiniai suktinukai su kumpiu

Avižiniai suktinukai su kumpiu 3 asm.

 Į dubenį įmuškite kiaušinius. Suberkite avižų dribsnius, gerai išsukite. Supilkite mineralinį vandenį, išmaišykite. Sukrėskite jogurtą ir sukite, kol masė taps vientisa. Pagal skonį pasūdykite. Palikite 15 minučių. Ožkų pieno sūrį sudėkite į...
Lietiniai su špinatais ir feta

Lietiniai su špinatais ir feta 3 asm.

1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, aliejų, įberkite druskos ir kruopščiai išmaišykite. Berkite miltus ir užmaišykite skystą tešlą. Iš jos iškepkite lietinius. Nuo kiekvieno popieriniu rankšluosčiu nuspauskite riebalų perteklių (dė...
Lietiniai su braškių uogiene

Lietiniai su braškių uogiene 4 asm.

1. Kiaušinius, pieną, druską ir miltus gerai išplakite elektriniu plaktuvu. Atsargiai įmaišykite lydytą sviestą ir tešlą palikite 30 minučių brinkti. Jeigu ji per tiršta, atskieskite pienu. 2. Įkaitintą keptuvę ištepkite aliejumi ir iškepkite...
Lietiniai su džiovintais pomidorais ir feta

Lietiniai su džiovintais pomidorais ir feta 2 asm.

1. Kiaušinius išplakite su pienu, žiupsneliu druskos, miltais ir aliejumi. Tešlą palikite 30 minučių brinkti. Iškepkite nedidelius lietinius. 2. Džiovintus pomidorus aliejuje nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite. Alyvuoges supjaustykite žiedais,...
Lietiniai su maskarpone ir migdolais

Lietiniai su maskarpone ir migdolais 2 asm.

1. Kiaušinius išplakite su pienu, cukrumi, aliejumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišykite miltus ir tešlą palikite 30 minučių brinkti. Iškepkite lietinius. 2. Grietinėlę išplakite su milteliniu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sumaišykite su maskarpone....
Lietiniai su mėlynių uogiene

Lietiniai su mėlynių uogiene 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Įpilkite lydyto sviesto ir išmaišykite. Suberkite išsijotus miltus ir gerai išplakite. Po truputį įmaišykite pieną ir tešlą palikite pusvalandį brinkti. 2. Iš tešlos iškepkite...
Lietinių tortas

Lietinių tortas 4 asm.

1. Kiaušinį išplakite su druska, cukrumi ir aliejumi. Suberkite miltus ir nuolat plakdami pilkite pieną ir vandenį. Užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir palikite apie 30 minučių pastovėti. Nuolat pamaišykite, kad neatsirastų gumuliukų. Iškepkite...
Lietiniai

Lietiniai 4 asm.

1. Kiaušinius įmuškite į gilesnį dubenį, supilkite pieną, vandenį, suberkite cukrų ir viską išplakite elektriniu plakikliu. 2. Miltus persijokite. Plakdama pamažu berkite į dubenį, pagal skonį pasūdykite. 3. Galiausiai supilkite aliejų ir masę...
Lietinių krepšeliai su maltos mėsos įdaru

Lietinių krepšeliai su maltos mėsos įdaru 3 asm.

1. Iš lietiniams skirtų produktų užmaišykite tešlą ir kartais pamaišydami leiskite bent 20–30 minučių pastovėti kambario temperatūroje. Iškepkite plonus lietinius. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite smulkintą svogūną, sudėkite faršą ir...
Bananai kokosinėje tešloje

Bananai kokosinėje tešloje 4 asm.

1. Į dubenį suberkite miltus, įmuškite kiaušinį. Maišydama plona srovele supilkite kokosų pieną. Masę gerai išsukite, kad neliktų gumuliukų. Suberkite cukrų, druską. Maišydama plona srovele pilkite šaltą virintą vandenį, kol masė taps tokio tirš...
Lietiniai su braškėmis

Lietiniai su braškėmis 4 asm.

 1. Sviestą ištirpinkite, atvėsinkite, sumaišykite su pienu, kiaušiniais, miltais ir druska. Uždenkite ir palikite pastovėti 20 minučių. 2. Varškę sumaišykite su braškiniu jogurtu, įdėkite supjaustytų braškių, įberkite miltelinio ir vanilinio...
Lietiniai su vyšniomis

Lietiniai su vyšniomis 4 asm.

1. Kiaušinį ištrinkite su druska ir cukrumi, įpilkite pusę stiklinės pieno, suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite likusį pieną ir dar kartą išmaišykite. 2. Į įkaitintą keptuvę samčiu įpilkite tešlos ir paskirstykite po visą....
Lietiniai su varškės kremu ir vyšnių padažu

Lietiniai su varškės kremu ir vyšnių padažu 4 asm.

1. Pusę kiekio sviesto išlydykite. Kiaušinius išplakite su šokoladiniu padažu, pienu. Suberkite miltus, supilkite sviestą, gerai išmaišykite ir leiskite tešlai 15 minučių pastovėti. Nuolat pamaišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Tešlos tirštumą...
Lietiniai su žemuogėmis

Lietiniai su žemuogėmis 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su pienu, žiupsneliu druskos ir miltais. Tešlą palikite 30 minučių. 2. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apverčiant iškepkite keturis didelius lietinius (galima sudėti ant popierinio rankšluosčio susigerti riebalams). 3....
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką