Dabar populiaru

Madlenos - visi receptai

Nesaldžios madlenos su lašiša

Nesaldžios madlenos su lašiša 6 asm.

Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“): Tradiciškai šie pyragaičiai būna saldūs, jų tešla gana paprasta – iš kiaušinių, miltų, sviesto ir trupučio pieno. Pagardinti vanile ar citrinos žievele, jie išsiskiria ne tiek savo ypatingu skoniu, kiek tipiška kriauklės pavidalo formele. O šįkart aš siūlau kiek modernesnį madlenų receptą – kepsime jas su rūkyta lašiša.

Apelsininės madlenos su medumi ir prieskoniais

Apelsininės madlenos su medumi ir prieskoniais 6 asm.

Gali būti, kad šių dailiai atrodančių biskvitinių pyragėlių nuotraukomis gėrėjotės „Instagram“ tinkle, o gal pamenate juos iš Marselio Prusto romanų ciklo „Prarasto laiko beieškant“. Jei suklusote, kuo jau jie tokie ypatingi, pasiduokite šiam smalsumui ir pagaliau išsikepkite madlenų patys!

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką