Jei pasiryžote pasigaminti savų marcipanų, produktų sąskaita taupyti neapsimoka. Tiesa, kai kuriuos ingredientus galima keisti kitais. Pavyzdžiui, nenorintys dėti kiaušinio baltymo jį gali pakeisti kukurūzų sirupu.
Visų pirma rankomis suformuokite norimo dydžio marcipanų masės rutuliukus, taip pat galima pasinaudoti sausainių formelėmis. Išlydykite pienišką šokoladą karšto vandens vonelėse. Išlydytą šokoladą iškart sumaišykite su saulėgrąžų aliejumi....
Kiaušinius išplakite su milteliniu cukrumi. Ant silpnos ugnies užkaitinkite pieną ir jame išlydykite marcipano masę, kad neliktų gumulėlių. Kepimo miltelius išmaišykite su miltais ir suberkite į kiaušinių masę. Sudėkite Ricotta varškės sūrį ir...
1. Tešlą atšildykite, supjaustykite į šešis gabalėlius, juos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pabadykite šakute.
2. Tešlos gabalėlių kraštus aptepkite tirpintu sviestu.
3. Ant tešlos uždėkite po kelis griežinėlius marcipano. Ant jų...
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus,
matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Plačiau apie tai: privatumo politika.