Dabar populiaru

Maskarponės sūris - visi receptai

Sausainių ir maskarponės kremo desertas su rudens gėrybėmis

Sausainių ir maskarponės kremo desertas su rudens gėrybėmis 4 asm.

Keptos figos, vynuogės, gervuogės, kardamonai, švelnus maskarponės kremas su apelsinais – nuostabus derinys rudeniui.

Sluoksniuotas desertas su šviežiomis uogomis, maskarponės kremu ir karamelizuotais trupiniais

Sluoksniuotas desertas su šviežiomis uogomis, maskarponės kremu ir karamelizuotais trupiniais 4 asm.

Šį pasakišką desertą TV laidoje „Gardu Gardu“ pristatė konditeris Ali Gadživejas.

Stebuklingai skanus tiramisu

Stebuklingai skanus tiramisu 10 asm.

Šį tradicinį itališką skanėstą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė Orinta Charčenkaitė iš restorano „Lauro lapas“.

Grilyje kepti bananai su maskarponės kremu

Grilyje kepti bananai su maskarponės kremu 4 asm.

Prie bananų duonos ir keksiukų su bananais įpratome, dažnas juos kepa, tad galima išbandyti naują receptą. Jis vasariškas ir visiškai paprastas, o grilyje keptų bananų skonį stebėtinai gerai papildo lengvas kremas.

Nekeptas maskarponės sūrio tortas

Nekeptas maskarponės sūrio tortas 8 asm.

Sūrio tortai – vieni populiariausių įvairiomis progomis. Vieni labiau mėgsta keptus, kiti nekeptus, o būtent nekeptą TV laidoje „Gardu gardu“ gamino profesionalus konditeris Ali Gadžijevas. 

Morkų, riešutų ir ananasų tortas su maskarponės sūriu

Morkų, riešutų ir ananasų tortas su maskarponės sūriu 12 asm.

Šio torto autoriai – Dovilė ir Mantas Bajaliai, rašantys tinklaraštį „Skanios Bajalių istorijos“. Tortas pristatytas projekto „100 tortų Lietuvai“ proga.  

Šokoladinis karamelinis maskarponės sūrio tortas su kava

Šokoladinis karamelinis maskarponės sūrio tortas su kava 12 asm.

Šis receptas – iš projekto „100 tortų Lietuvai“. Daugiatūkstantinį gerbėjų skaičių „Facebook“ tinkle turinti tinklaraščio Ritosreceptai.lt autorė, Rita Pečiūnaitienė pristato subtilaus ir išskirtinio skonio šokoladinį karamelinį maskarponės sūrio tortą su kava.

Tortas su maskarponės sūriu ir braškėmis

Tortas su maskarponės sūriu ir braškėmis 12 asm.

Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė Druskininkų reabilitacijos centras „UPA“.

 

Šokoladinis maskarponės vyniotinis

Šokoladinis maskarponės vyniotinis 8 asm.

Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“): Nesudėtingai paruošiamas pyragas pradžiugins akį ir kiekvieną smaližių!

Itališkas desertas tiramisu

Itališkas desertas tiramisu 8 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Nesvarbu, ar tai jaunas, ar senas receptas, bet pagaminti tiramisu yra nesudėtinga, o dolce vita – saldžiu gyvenimu – tikrai pasimėgausite.

Trupininis pyragas su maskarpone ir obuoliais

Trupininis pyragas su maskarpone ir obuoliais 8 asm.

Miško žvėrys: Šis puošnus pyragas papuoš ne tik savaitgalio vaišių stalą, tačiau tiks ir bet kuriai šventei – ir vaikų, ir suaugusiųjų. 

Kivių ir braškių kremas tortui

Kivių ir braškių kremas tortui 12 asm.

Greitai pagaminamas, vasariškai gaivus kremas tortui. 

Užkandėlė su lašišomis

Užkandėlė su lašišomis 4 asm.

Elegantiškas, greitai paruošiamas užkandis, kuris tiks ir piknikui, ir vakarėliui. 

Lengvas citrinų-aguonų pyragas

Lengvas citrinų-aguonų pyragas 8 asm.

Kepant pyragus dažnai užtenka kelių kokybiškų ingredientų bei tikslumo ir ant stalo gali puikuotis puikus desertas. Būtent toks yra šis pyragas, kuriam geriau rinktis kaimiškus kiaušinius, ekologišką citriną, o ypatingu akcentu čia tampa pertepimas su itališku citrinų likeriu „Limoncello“ ir saldžiarūgštis glajus.

Grilyje kepti bananai su maskarponės kremu

Grilyje kepti bananai su maskarponės kremu 4 asm.

Šis desertas labai vasariškas ir visiškai paprastas, o grilyje keptų bananų skonį stebėtinai gerai papildo lengvas kremas. Būtinai išbandykite, jei jau kursite grilį dešrelėms, mėsainiams ar kitiems skanėstams.

Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu

Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu 4 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Kiaušinius, granuliuotą cukrų ir vanilinį cukrų su natūralia vanile išplakite iki purios masės. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai suberkite į kiaušinių masę....
Gaivus velykinis tortas

Gaivus velykinis tortas 4 asm.

Sumalkite sausainius su riešutais. Išlydytą sviestą sumaišykite ir trumpai užvirkite su sutirštintu pienu (100 g). Išminkykite, sudėkite į torto formą, išlyginkite ant dugno ir pakepkite apie 12 minučių. Torto pagrindas būna kietas – tokio ir reikia....
Šokoladinis Pjemonto tortas

Šokoladinis Pjemonto tortas 10 asm.

Maskarponės sūrį galima pakeisti bet kokios kitos rūšies grietinėlės sūriu, o vietoj rudojo cukraus panaudoti 100 g baltojo cukraus ir 50 g medaus.
Nekeptas braškių tortas

Nekeptas braškių tortas 4 asm.

Į tortinę, (recepto autorės 26 cm skersmens), įklokite kepimo popieriaus. Dugne išdėliokite sausainius. Želatiną užpilkite šiltu vandeniu, kad apsemtų, ir palikite išbrinkti. Kai išbrinksta, virš karštų garų, ją ištirpinkite iki vientisos masės ir...
Tortas „Ferrero Rocher“

Tortas „Ferrero Rocher“ 5 asm.

Pasiruošikite biskvitus. Kiaušinius elektriniu plakikliu sumaišykite su cukrumi. Suberkite maltus riešutus, miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite. Tešlą padalinkite į tris lygias dalis ir po vieną kepkite biskvitus. (aš kepiau...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką