Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskarponės sūris - visi receptai 3 puslapis

Bananinis tiramisu

Bananinis tiramisu 8 asm.

Į dubenį sudėkite maskarponę, suberkite cukrų ir supilkite vanilės ekstraktą. Išplakite elektriniu plaktuvu iki purios masės. Bananus sutrinkite smulkintuvu iki vientisos masės ir įmaišykite į kremą. Kitame dubenyje riebią šaltą grietinėlę...
Aviečių ir baltojo šokolado skanėstas

Aviečių ir baltojo šokolado skanėstas 6 asm.

Biskvitinį vyniotinį supjaustykite riekelėmis. Į nedidelį puodą storu dugnu supilkite grietinėlę ir ant mažos ugnies kaitinkite, kol pradės virti. Sudėkite šokoladą ir maišykite šluotele, kol šokoladas ištirps ir masė taps vientisa ir glotni....
Virtinukai su abrikosais ir pyrago trupiniais

Virtinukai su abrikosais ir pyrago trupiniais 4 asm.

Abrikosus nuplaukite, įpjaukite, kad galėtumėte išimti kauliuką ir įberkite cinamono. Varškę ir maskarponę pertrinkite, sumaišykite su kiaušiniais, vaniliniu cukrumi, druska, suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Iš jos drėgnomis rankomis...
Bananinis maskarponės sūrio desertas

Bananinis maskarponės sūrio desertas 4 asm.

Maskarponės sūrį gerai išmaišykite su kondensuotu ir kokosų pienu. Įmaišykite puodelį sumaltų bananų. Sumalkite sausainius ir išmaišykite juos su ištirpintu sviestu. Į švarius stiklainiukus berkite sausainių masę, uždėkite kelias bananų riekeles...
Nekeptas riešutų sviesto skonio sūrio pyragas

Nekeptas riešutų sviesto skonio sūrio pyragas 12 asm.

Gerai išmaišykite maskarponės sūrį kartu su grietine ir riešutų sviestu. Jei saldumo neužtenka, galite įpilti puodelį cukraus pudros. Želatiną išbrinkinkite vandenyje ir ištirpinkite ne ant atviros ugnies. Atvėsusią ištirpusią želatiną supilkite į...
Plikyti pyragaičiai su rūkytos žuvies kremu

Plikyti pyragaičiai su rūkytos žuvies kremu 6 asm.

Vandenį su sviestu ir druska užvirinkite, suberkite miltus ir intensyviai išmaišykite. 3 – 4 minutes paaušinkite ir po vieną muškite kiaušinius, nuolat maišydami. Geriausia maišyti mediniu šaukštu arba maišytuvu lėtais apsisukimais, svarbu...
Šviežių ir džiovintų baravykų sriuba

Šviežių ir džiovintų baravykų sriuba 5 asm.

Džiovintus grybus užmerkite nedideliame kiekyje vandens ir palikite 3 valandas, kad išmirktų. Tada nuspauskite ir supjaustykite kubeliais, bet skysčio neišpilkite.  Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais, sumeskite į puodą su vištienos...
Varškėtis su vyšniomis

Varškėtis su vyšniomis 8 asm.

Miltus persijokite, sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite ant lentos su tarkuotu sviestu, įmuškite kiaušinį, įpilkite šaukštą šalto pieno ir kapokite peiliu, kol neliks sausų miltų. Iš tešlos suformuokite rutulį, jį susukite į maistinę plė...
Aviečių ledai su morengais ir šokoladu

Aviečių ledai su morengais ir šokoladu 5 asm.

Uogas nuplaukite, perrinkite, gražesnes palikite sveikas, kitas suberkite į dubenį, apšlakstykite likeriu, palikite valandą, tada sutrinkite mediniu kočėlu. Maskarponę išplakite su milteliniu cukrumi, nutarkuotomis citrinų žievelėmis, supilkite...
Blynų tortas su maskarpone ir uogomis

Blynų tortas su maskarpone ir uogomis 4 asm.

Kiaušinį išplakite, įpilkite vandenį ir dar paplakite. Suberkite pamažu miltus ir gerai išmaišykite, kad masė būtų vientisa. Į elektrinį plaktuvą sumeskite gabalėliais sulaužytus bananus, suberkite kokosus ir supilkite pasukas ar jogurtą ir tešlą....
Pelėsinio sūrio sausainėliai

Pelėsinio sūrio sausainėliai 4 asm.

Pagaminsite per 1 val. (neskaičiuojant tešlos šaldymo laiko). 1. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, cukrų ir druską. Sudėkite kambario temperatūros sviesto gabalėlius, pusę nurodyto kiekio susmulkinto sūrio. 2....
Lietiniai su maskarpone ir migdolais

Lietiniai su maskarpone ir migdolais 2 asm.

1. Kiaušinius išplakite su pienu, cukrumi, aliejumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišykite miltus ir tešlą palikite 30 minučių brinkti. Iškepkite lietinius. 2. Grietinėlę išplakite su milteliniu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sumaišykite su maskarpone....
Braškės su kremu

Braškės su kremu 4 asm.

1. Apelsiną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, perliekite verdančiu ir smulkia trintuve nutarkuokite žievelę. 2. Migdolus nuplikykite, nulupkite žieveles, riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir smulkiai sukapokite. 3....
Citrininis tiramisas

Citrininis tiramisas 8 asm.

PARUOŠKITE CITRINŲ KREMĄ 1. Prikaistuvyje sumaišykite citrinų sultis, tarkuotas citrinų žieveles, miltelinį cukrų, kambario temperatūros sviestą ir kiaušinius. Suplakite iki vientisos masės. Prikaistuvį su produktais kaitinkite ant silpnos ugnies,...
Pica su uogomis

Pica su uogomis 4 asm.

1. Skardą ištepkite riebalais, į ją įklokite atšilusią tešlą ir kepkite 225 laipsnių orkaitėje 5 minutes. Atvėsinkite. 2. Apkepusį paplotį aptepkite (kraštus palikite) maskarpone. 3. Mocarelą supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite ant paploč...
Sūrio pyragas su braškėmis ir baltuoju šokoladu

Sūrio pyragas su braškėmis ir baltuoju šokoladu 4 asm.

1. Sausainius sudėkite į storą polietileninį maišelį arba susukite į lininį rankšluostį, sutrinkite kočėlu ir suberkite į dubenį. 2. Trupinius sumaišykite su ištirpintu sviestu. 3. Masę sudėkite į apskritą išardomą 20 cm skersmens skardą,...
Braškių desertas su vynu, maskarpone ir sausainiais

Braškių desertas su vynu, maskarpone ir sausainiais 6 asm.

1. Sausainius sudėkite į storą polietileninį maišelį arba suvyniokite į lininį rankšluostį ir sutrinkite kočėlu (ne visai smulkiai). 2. Trupinius sudėkite į dubenį, apšlakstykite desertiniu vynu, išmaišykite. 3. Į litro talpos indą sudėkite pusę...
Lietiniai su žemuogėmis

Lietiniai su žemuogėmis 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su pienu, žiupsneliu druskos ir miltais. Tešlą palikite 30 minučių. 2. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apverčiant iškepkite keturis didelius lietinius (galima sudėti ant popierinio rankšluosčio susigerti riebalams). 3....
Nekeptas sūrio tortas su vyšniomis

Nekeptas sūrio tortas su vyšniomis 10 asm.

1. Užpilkite ant želatinos 100 ml šalto virinto vandens ir 40–60 min. palaikykite, kad išbrinktų. 2. Torto pagrindui reikalingus sausainius sumalkite mėsmale. Paskui ištiprinkite sviestą, sumaišykite su sausainių trupiniais. Turi gautis biri, drė...
Garuose gamintas sūrio pyragas

Garuose gamintas sūrio pyragas 4 asm.

1. Maskarponę ištrinkite su druska ir puse cukraus kiekio. Plakdamos po vieną įmuškite kiaušinių trynius, supilkite grietinėlę, įlašinkite vanilės esencijos. Kukurūzų krakmolą ir miltus sumaišykite, įsijokite juos į sūrio masę ir gerai sumaišykite....
Užsisakykite 15min naujienlaiškius