Dabar populiaru

Mėsos įdaras - visi receptai

Buriatų koldūnai

Buriatų koldūnai 4 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Šiuos koldūnus buriatai vadina buuza arba pozais. Esminis jų skirtumas nuo mūsiškių – gaminami jie garuose ir formuojant koldūnus viršuje paliekama skylutė. Tada gaunasi nedideli indeliai, kuriu viduje būna įdaras su sultiniu. Įdomu ir skanu!

 

Itališki virtinukai su mėsa „Ravioliai“

Itališki virtinukai su mėsa „Ravioliai“ 4 asm.

1. Miltus prasijokite ir iš jų suformuokite duobutę. Įmuškite į ją kiaušinius, suberkite druską, supilkite vandenį, alyvuogių aliejų. Viską gerai suminkykite ir iš tešlos suformuokite rutulį. Jeigu reikia – įberkite daugiau miltų ar įpilkite...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką