Dabar populiaru

Miltai - visi receptai 3 puslapis

Vištienos kepsneliai su konservuotais ananasais

Vištienos kepsneliai su konservuotais ananasais 4 asm.

Vištienos filė supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamuškite. Pabarstykite, vištienos prieskoniais, druska, pipirais, sudėkite į dubenį, užpilkite konservuotų ananasų sirupu ir palikite marinuoti 30 min. Sutarkuokite fermentinį...
Bulvių pica

Bulvių pica 2 asm.

Paruošiame padą: bulves nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia trintuve. Rankomis gerai nuspauskite skystį. Įmuškite kiaušinį, berkite miltus, druską, pipirus ir viską išmaišykite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir formuokite iš bulvių masės...
Cukinijų blynų tortas

Cukinijų blynų tortas 4 asm.

Pertepimui morkas nuvalykite, sutarkuokite, svogūną supjaustykite kubeliais. Į keptuvę pilkite šiek tiek aliejaus ir apkepinkite morkas su svogūnais, paskaninkite druska, pipirais, uždenkite ir troškinkite kol morkos suminkštės. Nukelkite nuo ugnies,...
Moliūginis varškės pyragas

Moliūginis varškės pyragas 4 asm.

Varškę, moliūgų tyrę, kiaušinius ir cukrų išplakite iki vientisos masės. Tuomet sodą nugesinkite su grietine ir įmaišykite į masę drauge su persijotais miltais. Pagardinkite vanilininiu cukrumi, rožių vandeniu, romu. Kepkite apie 45 min. 180 laipsnių...
Vištienos suktinukai su ciberžolės ir šafrano padažu

Vištienos suktinukai su ciberžolės ir šafrano padažu 2 asm.

Krūtinėles pjaukite per pusę, bet ne iki galo, kad išeitų „paklodė“. Jas padaužykite, apibarstykite truputį druska, juodaisiais pipirais, šviežia petražole. Kol ruošiate vištieną, į puodą su pasūdytu vandeniu įmeskite supjaustytas morkas ir bulvytes...
Pats gardžiausias šokoladinis pyragas

Pats gardžiausias šokoladinis pyragas 4 asm.

Kiaušinius išplakite su cukrumi. Po šaukštą atsargiai įmaišykite kakavą. Tada miltų eilė. Gerai išmaišykite. Galiausiai supilkite ištirpdytą sviestą ir dar kart gerai pamaišykite. Supilkite į silikoninę arba riebalais išteptą kepimo formą. Dėkite į...
Obuolių ir spanguolių pyragas

Obuolių ir spanguolių pyragas 4 asm.

Į vieną dubenį sudėkite sviestą ir ištirpinkite. Suberkite cukrų, gerai išmaišykite. Supilkite pieną ir šiek tiek pašildykite (nereikia įkaitinti, nes susitrauks mielės). Jau į šiltą masę suberkite mieles. Gerai išmaišykite ir palikite, kol masė ims...
Troškintos ropės su daržovėmis

Troškintos ropės su daržovėmis 2 asm.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite svieste. Vėliau sutarkuokite ropę, morkas, burokėlius ir viską sudėkite į keptuvę. Troškinkite ant nedidelės ugnies. Pagardinkite troškinį druska, pipirais ir sumaišykite su miltais. Patiekite su...
Gardusis baklažanų apkepas

Gardusis baklažanų apkepas 2 asm.

Aliejų pakaitinkite ir sudėkite išspaustą česnaką, suberkite druską ir Provanso žoleles. Palikite kelioms minutėms pastovėti. Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Baltymus išplakite su druska ir cukrumi iki standžių putų. Į baltymus dėkite po...
Burnoje tirpstantis obuolių pyragas

Burnoje tirpstantis obuolių pyragas 4 asm.

Į gilų indą įmuškite kiaušinius, suberkite visą cukrų ir plakite tol, kol masė pasidarys puri. Tuomet reikia suberti vanilinį cukrų ir visą aliejų. Gautą masę permaišykite. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, kelis sykius nusijokite ir tada...
Vyšnių klafutis

Vyšnių klafutis 4 asm.

Kepimo formą (kad tilptų litras tešlos) patepkite sviestu ir pabarstykite cukrumi. Kiaušinius išplakite su pienu, sviestu, migdolų ekstraktu, druska ir cukrumi. Įmaišykite miltus. Iš vyšnių pašalinkite kauliukus ir suberkite į kepimo formą. Už...
Pyragas su „Kit Kat“ šokoladukais

Pyragas su „Kit Kat“ šokoladukais 4 asm.

Viską, išskyrus šokoladukus, sudėkite į dubenį ir išsukite iki vientisos masės. Galiausiai įmaišykite šokolado gabalėlius. Sukrėskite tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardelę, rankomis paskirstykite po visą jos paviršių. Kepkite orkaitėje, į...
Šokoladinis pyragas

Šokoladinis pyragas 4 asm.

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Gerai įmaišykite kakavą, miltus, druską ir kepimo miltelius. Tešlą supilkite į nedidelę kepimo skardelę, išklotą sviestiniu popieriumi. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, kol į vidurį įkiš...
Citrininis trupiniuotis

Citrininis trupiniuotis 4 asm.

Minkštą sviestą, cukrų, miltus, druską, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius sudėkite į vieną dubenį ir rankomis maišykite, trinkite tarp pirštų, kol gausite daug drėgnų trupinių. Tešlą atidėkite. Kondensuotą pieną gerai suplakite su citrinos...
Kokosinės rikotos spurgytės

Kokosinės rikotos spurgytės 4 asm.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, kokoso drožles, druską, degtinę ir rikotą. Suplakite iki vientisos masės. Iš lėto berkite miltus ir kepimo miltelius, užmaišykite tešlą. Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, ant viryklės...
Sausainiai su šokolado lašeliais

Sausainiai su šokolado lašeliais 4 asm.

Ištirpinkite kokosų aliejų ir sumaišykite su migdolų pienu, ruduoju cukrumi ir vanilės ekstraktu. Į gautą masę sudėkite miltus, druską, neapdorotą cukrų ir viską gerai išmaišykite. Masė neturi būti per sausa ar per drėgna, taigi pagal tešlos...
Bananų duona su šokolado gabaliukais

Bananų duona su šokolado gabaliukais 4 asm.

Bananus sutrinkite šakute kartu su cukrumi, aliejumi ir kiaušiniu. Įplakite druską, vanilę ir kefyrą. Suberkite miltus, šokolado lašelius ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardelę. Pašaukite į...
Greipfrutų keksas

Greipfrutų keksas 4 asm.

Jogurtą išplakite su cukrumi, aliejumi, sultimis ir greipfruto žievele. Sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užmaišykite tešlą. Supilkite į paruoštą kepimo formą ir šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių. Kepkite apie 40 minučių. Pravėsusį...
Tortas „Ferrero Rocher“

Tortas „Ferrero Rocher“ 5 asm.

Pasiruošikite biskvitus. Kiaušinius elektriniu plakikliu sumaišykite su cukrumi. Suberkite maltus riešutus, miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite. Tešlą padalinkite į tris lygias dalis ir po vieną kepkite biskvitus. (aš kepiau...
Burnoje tirpstantis rabarbarų pyragas

Burnoje tirpstantis rabarbarų pyragas 4 asm.

Paruoškite tešlą: į minkštą sviestą suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Gerai išmaišykite. Supilkite miltus, kiaušinio trynį. Išminkykite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą. Mažesnės apimties torto formoje ar...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką