Dabar populiaru

Mocarelos sūris - visi receptai 3 puslapis

Pitos duonelės su faršu ir mocarela

Pitos duonelės su faršu ir mocarela 3 asm.

1. Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir apkepkite su faršu. Paskaninkite mėsos prieskoniais, pipirais, druska ir žalumynais. Į aliejumi pašlakstytą skardą sudėkite 4 duoneles, aptepkite jas puse pomidorų padažo ir majonezo mišinio. Tada sudėkite farš...
Įdaryti grybai

Įdaryti grybai 2 asm.

1. Pievagrybius nuvalykite, nulupkite ir sakingai įtrinkite druska. Grybų kotelius atskirkite nuo kepurėlių ir smulkiai sukapokite. Česnaką sukapokite, pakepinkite svieste, kol dailiai apskrus, tada sumeskite grybų kotelius, dar šiek tiek...
Pica su uogomis

Pica su uogomis 4 asm.

1. Skardą ištepkite riebalais, į ją įklokite atšilusią tešlą ir kepkite 225 laipsnių orkaitėje 5 minutes. Atvėsinkite. 2. Apkepusį paplotį aptepkite (kraštus palikite) maskarpone. 3. Mocarelą supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite ant paploč...
Gražgarsčių su avokadais ir mocarela salotos

Gražgarsčių su avokadais ir mocarela salotos 4 asm.

1. Gražgarstes nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuplautus avokadus perpjaukite per pusę, išimkite kaulus, išilgai supjaustykite plonomis riekelėmis. 2. Nuplautus pomidorus ir mocarelą supjaustykite riekelėmis. Vieną granatą išlukš...
Kiaulienos ryšulėliai

Kiaulienos ryšulėliai 4 asm.

1. Pirmiausia išmuškite pjausnius (labai plonai nereikia) ir pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite po riekelę mocarelos ir šakelę peletrūno arba šalavijo lapelį. Apsukite vytintu kumpiu ir kruopšč...
Pyragėliai „Italija“

Pyragėliai „Italija“ 4 asm.

1. Į miltus sudėkite pjaustytą sviestą, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens, įberkite druskos ir užminkykite tešlą. Jos rutulį suvyniokite į foliją ir pusvalandį palaikykite šaldytuve. 2. Maltą kiaulieną su prieskoniais pakepinkite keptuvėje....
Pyragas „Myliu Italiją“

Pyragas „Myliu Italiją“ 3 asm.

1. Tešlą atšildykite ir iškočiokite. Visas daržoves supjaustykite gabalėliais. 2. Ant tešlos viršaus dėkite nuplikintus špinatus, agurką, kubeliais supjaustytą macarelą ir pomidorus. 3. Apibarstykite bazilikais, druska ir pašaukite į orkaitę 20...
Sūrio pyragėliai

Sūrio pyragėliai 4 asm.

1. Tešlą atitirpinkite, iškočiokite ir supjaustykie mažais stačiakampiais.  2. Parmezano sūrį sutarkuokite, mocarelą supjaustykite kubeliais ir dėkite ant tešlos. 3. Viršų užbarstykite bazilikais, užpilkite pomidorų padažo ir pašaukite į orkaitę 20...
Baklažanų ritinėliai su mocarela

Baklažanų ritinėliai su mocarela 2 asm.

1. Baklažanus, cukinijas ir pomidorus supjaustykite centimetro storio griežinėliais, apibarstykite druska, pipirais, bazilikais ir grūstais česnakais. Palikite 10 minučių pastovėti. 2. Daržovių griežinėlius apvoliokite kiaušinio plakinyje ir...
Salotos su kepta mocarela

Salotos su kepta mocarela 2 asm.

1. Mocarelos ritinėlius supjaustykite griežinėliais ir apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje bei džiūvėsėliuose. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir iš abiejų pusių apkepkite mocarelos griežinėlius, kol gražiai parus. 2. Padažui skirtus...
Graikiška pica

Graikiška pica 4 asm.

1. Indelyje sumaišykite pusę puodelio miltų, cukrų, druską, mieles, vandenį ir 10 min. palikite pastovėti.  2. Tada supilkite aliejų, po truputį suberkite likusius miltus, išminkykite tešlą ir pastatykite šiltai, kad pakiltų. Po 45 min., kai tešla...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką