-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Morkos - visi receptai 10 puslapis

Grybai įdarams gardinti

Grybai įdarams gardinti 6 asm.

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais, nuvalytas morkas sutarkuokite arba supjaustykite, viską apkepkite su aliejumi, paskaninkite pipirais ir druska. Sudėkite supjaustytus grybus ir 15–20 minučių patroškinkite. Gautą masę sukrėskite į...
Keptas marinuotas karpis su morkomis

Keptas marinuotas karpis su morkomis 6 asm.

Žuvį nuskuskite, išdarinėkite, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais plonais gabaliukais. Pasūdykite, apvoliokite miltuose ir keptuvėje su aliejumi iškepkite. Atvėsinkite. Į užvirintą vandenį dėkite laurų lapelių, pipirų, druskos, cukraus,...
Sluoksniuoti žuvų konservai

Sluoksniuoti žuvų konservai 6 asm.

Žuvis nuvalykite, nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska bei prieskoniais ir palikite per naktį. Keptuvėje įkaitinkite aliejaus ir trumpai apkepkite žuvis. Nuskustas ir nuplautas morkas sutarkuokite, svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais....
Tiršta lašišų sriuba

Tiršta lašišų sriuba 6 asm.

Bulves nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais ir išvirkite. Sutarkuokite morkas, susmulkinkite petražoles. Jas suberkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite 3–4 minutes, kol švelniai paruduos. Į puodą su verdančiu litru vandens suberkite karį, į...
Keptos daržovės su ančiuviais

Keptos daržovės su ančiuviais 2 asm.

Duoną sutrupinkite kuo smulkiau. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, suberkite duonos trupinius ir maišydami kepkite 3–4 minutes. Išgriebkite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Brokolį supjaustykite žiedynėliais,...
Ryžiai su alyvuogėmis

Ryžiai su alyvuogėmis 3 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Morką sutarkuokite, svogūnų laiškus ir česnaką susmulkinkite. Bazilikų lapelius suplėšykite. Į kepimo indą su dangčiu (jei jūsų indas be dangčio, uždenkite aliuminio folija) įpilkite aliejaus, suberkite darž...
Pusryčių paštetas

Pusryčių paštetas 2 asm.

Svogūną susmulkinkite ir dėkite į didelėje keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite apie 1 minutę. Kepenėles sumalkite ar supjaustykite ir sudėkite į keptuvę. Išmaišykite ir kepkite 5 minutes. Sutarkuokite morką ir suberkite į keptuvę. Pagardinkite...
Vištų kepenėlės su daržovėmis

Vištų kepenėlės su daržovėmis 6 asm.

Kepenėles nuplaukite, nuvarvinkite ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes. Perdėkite į puodą. Kol kepa kepenėlės, susmulkinkite saldžiąsias paprikas ir svogūnus. Į keptuvėje įkaitintą aliejų suberkite paprikas,...
Aštri žirnių pomidorinė sriuba

Aštri žirnių pomidorinė sriuba 4 asm.

1. Žirnius palaikykite užmerktus per naktį, kad išbrinktų. Užvirkite vandenį,berkite druskos, pipirų, sudėkite žirnius. 2. Kai žirniai bus beveik minkšti, supilkite kubeliais supjaustytas bulves, smulkiais kubeliais pjaustytą morką. 3.  Pomidorus...
Kopūstų ir morkų salotos su medumi

Kopūstų ir morkų salotos su medumi 4 asm.

1. Kopūstą ir morką sutarkuokite. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Suberkite daigus, kapotas petražoles ir viską gerai permaišykite. 2. Dubenėlyje sumaišykite medų, alyvuogių aliejų, žaliųjų citrinų sultis, supilkite ant salotų ir iš...
Jautienos guliašas

Jautienos guliašas 6 asm.

1. Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir lengvai apkepinkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną, kapotą česnaką, griežinėliais pjaustytą morką. 2. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, apvoliokite miltuose ir taip pat sumeskite į puodą....
Befstrogenas

Befstrogenas 6 asm.

1. Dideliame puode storu dugnu įkaitinkite aliejų. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais arba juostelėmis, pabarstykite miltais ir sudėkite į puodą, maišydami mentele kepinkite penkias minutes. 2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morką...
Makaronai vaikams

Makaronai vaikams 2 asm.

1. Į sūdytą verdantį vandenį suberkite makaronus ir išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Baigdami virti makaronus sumeskite morkas, pavirkite 2–3 minutes, po to suberkite žirnelius ir pavirkite dar minutę. 2, Susmulkinkite paprikas. Išvirusius...
Veršienos troškinys „Milanas“

Veršienos troškinys „Milanas“ 8 asm.

1. Dideliame storasieniame troškintuve įkaitinkite du šaukštus aliejaus, sudėkite sugrūstus česnakus, smulkiai sukapotą svogūną, žiedais supjaustytą porą, griežinėliais – morką ir salierus. Daržoves troškinkite apie 10 min. 2. Sudėkite nuvarvintus...
Veršienos ir daržovių troškinys

Veršienos ir daržovių troškinys 6 asm.

1. Mėsą supjaustykite kubeliais. Storasieniame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsą ir maišydami kepkite, kol gražiai apskrus. Supilkite sultinį, įberkite čiobrelių, druskos, pipirų, sudėkite smulkintą česnaką, uždenkite ir ant labai mažos...
Troškinta triušiena

Troškinta triušiena 8 asm.

1. Petražolių lapelius susmulkinkite ir sumaišykite su druska, pipirais. 2. Triušį supjaustykite stambiais gabalais, įtrinkite druskos mišiniu, sudėkiteį indą, uždenkite ir per naktį laikykite šaldytuve. 3. Marinuotus triušio gabalus iš visų pusių...
Lašiša su daržovėmis

Lašiša su daržovėmis 8 asm.

1. Gabalėliais supjaustytą žuvį pasūdykite ir 30 min. laikykite šaldytuve. 2. Žuvies nuopjovas užpilkite dviem stiklinėmis pasūdyto vandens, išvirkite sultinį ir nukoškite. 3. Nuvalytas daržoves supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į šaukštu...
Troškinti kopūstai

Troškinti kopūstai 3 asm.

1. Dideliame storasieniame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite visas recepte nurodytas daržoves ir maišydami kepinkite 5 min. 2. Įpilkite vandens, sojų padažo, pasūdykite, uždenkite ir ant mažos ugnies troškinkite 7 min. Daržoves patiektite karštas....
Morkos vyno padaže

Morkos vyno padaže 4 asm.

1. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais ir 7 min. pavirkite garuose. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite plonais žiedais supjaustytą svogūną ir kepkite 5 min. 3. Suberkite miltus, gerai išmaišykite ir toliau kaitindami po truputį...
Tiršta žirnių sriuba

Tiršta žirnių sriuba 8 asm.

1. Žirnius gerai nuplaukite, suberkite į puodą, supilkite vandenį, sumeskite sultinio kubelius ir užvirinkite. 2. Kai užvirs, nugraibykite putas, uždenkite ir ant labai mažos ugnies virkite 1,5 val. Retkarčiais pamaišydami. 3. Keptuvėje iš...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius