Dabar populiaru

Obuoliai - visi receptai 12 puslapis

Įdaryti burokėliai

Įdaryti burokėliai 6 asm.

1. Burokėlius nulupkite, išskobkite vidų, pabarstykite druska, pipirais. 2. Obuolius nulupkite, stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su ryžiais, razinomis bei cinamonu. 3. Šia mase įdarytus burokėlius sudėkite į karščiui atsparų indą, ant...
Lydeka su obuoliais

Lydeka su obuoliais 6 asm.

1. Nuvalytą ir stambokais gabaliukais supjaustytą žuvį apšlakstykite iš pusės citrinos išspaustomis sultimis, pasūdykite ir 30 min. palaikykite šaldytuve. 2. Žuvies gabaliukus pavoliokite miltuose ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. 3....
Žymės: obuoliai, Žuvis
Sluoksniuotos tešlos pyragas

Sluoksniuotos tešlos pyragas 4 asm.

1. Obuolius bei rabarbarus nulupkite, supjaustykite, sudėkite į ugniai atsparų indą, suberkite cinamono ir cukraus mišinį, įpilkite 50 ml vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinkite 10 min. 2. Iš šiek tiek atšilusios tešlos išpjaukite truputį...
Angliškas obuolių pyragas

Angliškas obuolių pyragas 4 asm.

1. Trynius išsukite su cukrumi. Paskui supilkite pieną ir ištirpintą sviestą. Po truputį suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus ar stambiai sutarkuotus obuolius. 2. Galiausiai įmaišykite standž...
Virtinukai su obuoliais

Virtinukai su obuoliais 4 asm.

1. Miltus persijokite ant lentos, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įpilkite 2–3 šaukštus labai šalto vandens (galima palaikyti šaldymo kameroje) ir minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Tada ją suspauskite į vieną gabalą, įvyniokite į...
Įdaryti obuoliai

Įdaryti obuoliai 4 asm.

1. Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išskobkite vidų. Paruoštus obuolius iš karto apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. 2. Silkių filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pupeles nusunkite. Svogūną smulkiai sukapokite. Agurką, kiaušinį...
Varškėtis su obuoliais

Varškėtis su obuoliais 4 asm.

1. Obuolius nulupkite, perpjaukite perpus, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis skiltelėmis. 2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, razinomis, susmulkintais riešutais. Sudėkite obuolių skilteles ir dar kartą gerai iš...
Obuolių ir spanguolių padažas

Obuolių ir spanguolių padažas 20 asm.

2 l padažo. 1. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, sutarkuokite imbiero šaknį. 2. Į puodą storu dugnu sudėkite pjaustytus obuolius, svogūnų griežinėlius, suberkite cukrų ir pipirus, supilkite actą,...
Obuoliai su spanguolėmis

Obuoliai su spanguolėmis 4 asm.

1. Obuolius nuplaukite, viršūnėles nupjaukite, išskobkite sėklalizdžius ir šiek tiek minkštimo. 2. Iš vandens, cukraus ir citrinos sulčių paruoškite sirupą ir jame troškinkite obuolius iki suminkštės. Tada išgriebkite ir palikite atvėsti. 3....
Obuolių desertas

Obuolių desertas 4 asm.

1. Pertrintą varškę išsukite iki purumo su cukrumi ir maskarpone. 2. Avižinius sausainius sulaužykite ir išdalykite į keturias stiklines taures, apšlakstykite brendžiu ir šakute dar patrupinkite, užberkite sausoje keptuvėje skrudintų ir gerai atvė...
Pyragaičiai su obuoliais

Pyragaičiai su obuoliais 6 asm.

1. Tešlą atšildykite kambario temperatūroje ir supjaustykite vidutinio dydžio stačiakampiais. Jei norite, kad pyragaičiai būtų labai plonu pagrindu, tešlos lakštus galite truputį patempti rankomis, bet labai atsargiai, kad neplyštų. 2. Obuolius...
Kiaulpienės su burokėliais ir obuoliais

Kiaulpienės su burokėliais ir obuoliais 4 asm.

1. Kiaulpienių lapelius nuplaukite, nusausinkite, uždarykite į sandarų indaą ir pusvalandį palaikykite šaldytuve. 2. Burokėlius nulupkite, supjaustykite plonyčiais griežinėliais, sudėkite į riebalais pateptą karščiui atsparią kepimo formą. 3....
Obuolių pyragas su baltymais

Obuolių pyragas su baltymais 6 asm.

1. Miltus sumaišykite su grūstais riešutais, minkštu sviestu ir cukrumi, tada įmaišykite plaktą kiaušinį. 2. Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandį palaikykite šaldytuve. 3. Atšalusią tešlą iškočiokite, ja iš...
Obuolių ir riešutų gardėsis dubenėliuose

Obuolių ir riešutų gardėsis dubenėliuose 4 asm.

1. Pistacijas ir migdolus sugrūskite arba rupiai sumalkite ir sumaišykite su medumi. 2. Obuolius nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais. 3. Dubenyje sumaišykite nuplautas ir nusausintas spanguoles, obuolių gabalėlius, cukrų, smulkintus...
Pikantiškas sumuštinis

Pikantiškas sumuštinis 4 asm.

1. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite kubeliais. 2. Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais. 3. Persikus perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus, supjaustykite skiltelėmis. 4. Svogūnus, iki dailiai apkeps,...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką