Dabar populiaru

Panna cotta - visi receptai

Veganiška kokosinė „panna cotta“

Veganiška kokosinė „panna cotta“ 4 asm.

Julija Steponavičiūtė (Kitchenjulie.com): Ši „panna cotta“ itin kokosiška, vos salsva ir vasariška, tačiau jei jums norėsis daugiau saldumo, nesigėdykite ir įberkite cukraus.

Japoniškos arbatos „matcha“ desertas „panna cotta“

Japoniškos arbatos „matcha“ desertas „panna cotta“ 4 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Japonai dėl „matcha“ arbatos tiesiog pametę galvas! Ja gardinami padažai žuvies patiekalams, o desertų lentynos tiesiog lūžta nuo žalsvos spalvos gardėsių. „Matcha“ patiks subtilumą mėgstantiems žmonėms, o jei dar nesate jos ragavę – siūlau išbandyti šį paprastai paruošiamą, itin gaivų klasikinį pienišką desertą!

Jogurtinė „panna cotta“ su braškėmis

Jogurtinė „panna cotta“ su braškėmis 6 asm.

FeedMySister.com: Tai itališkas desertas, tinkantis vasarai. „Panna cotta“ itališkai reiškia virta grietinėlė, bet, kad būtų šiek tiek lengviau, šį kartą ją maišome su jogurtu. Su panna cotta tinka visos sezoninės uogos, tačiau šiame recepte ją derinome su braškėmis.

Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais

Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais 4 asm.

Sodrus, sviestinis arbatos skonis idealiai dera su panakota.

„Panna cotta“ - itališkas desertas

„Panna cotta“ - itališkas desertas 2 asm.

1. Vandenyje išbrinkinkite želatiną. 2. Puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile, kol užvirs. Nukelkite nuo ugnies, šluotele plakant įmaišykite ištirpintą želatiną ir paplakite, kol ištirps. 3. Išpilstykite į...
„Panna cotta“ su avietėmis

„Panna cotta“ su avietėmis 2 asm.

1. Želatiną užpilkite 50 ml šalto virinto vandens ir palikite išbrinkti 10 minučių.* 2. Užvirinkite grietinėlę su pienu ir cukrumi, įdėkite tarkuotos tongapupės** (tongapupę galite keisti vanilės ankštimi) ir kaitinkite ant labai mažos ugnies apie...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką