Dabar populiaru

Parmos kumpis - visi receptai

Itališki mocarelos vėrinukai

Itališki mocarelos vėrinukai 5 asm.

Tai labai populiarus, lengvai paruošiamas ir gardus užkandis.

Kumpio ir krevečių suktinukai

Kumpio ir krevečių suktinukai 4 asm.

Kumpį supjaustykite griežinėliais, svogūną susmulkinkite. Imbiero šaknį nulupkite, sutarkuokite. Aitriąją papriką perpjaukite išilgai pusiau, išgremžkite sėklas, susmulkinkite. Krevetes atšildykite, nuvarvinkite, apšlakstykite baltojo vyno actu ir...
Vištienos suktinukai su bazilikais ir kumpiu

Vištienos suktinukai su bazilikais ir kumpiu 4 asm.

Krūtinėlę padalykite į 12 pailgų gabalėlių. Pabarstykite juodaisiais pipirais, malta saldžiąja paprika. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite 2–3 bazilikų lapelius ir apvyniokite kumpio ar šoninės juostele. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, sudė...
Pica su kumpiu ir gražgarstėmis

Pica su kumpiu ir gražgarstėmis 3 asm.

1. Ant didelės medinės lentos kelis kartus persijokite su druska sumaišytus miltus. Iš miltų suformuokite kauburėlį, viduryje padarykite duobutę, į ją supilkite alyvuogių aliejų, sutrupinkite mieles, suberkite cukrų, užpilkite šiek tiek šilto...
Salotų ir kumpio puokštelės

Salotų ir kumpio puokštelės 4 asm.

1. Salotas padalykite į šešias dalis ir sudėkite ant drėgno rankšluosčio. Putpelių kiaušinius sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 3 minutes. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite. 2. Mocarelą padalykite į šešis gabalėlius. Kumpio...
Salotos su Parmos kumpiu

Salotos su Parmos kumpiu 2 asm.

1. Kumpį supjaustykite perregimomis juostelėmis. 2. Nuplautus, nusausintus nektarinus perpjaukite pusiau. Išėmusi kaulus, supjaustykite plonais griežinėliais. Mocarelą supjaustykite kvadratėliais. 3. Melioną nulupkite, šaukšteliu išskobkite sė...
Itališka užkandėlė su Parmos kumpiu

Itališka užkandėlė su Parmos kumpiu 1 asm.

Kumpio griežinėliais apsukite duonos lazdeles ir dėkite į lėkštę šalia mocarelos gabalėlių bei pomidoriukų.  Mocarelą apšlakstykite aliejumi, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir bazilikų lapeliais.  
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką