Dabar populiaru

Pekininiai kopūstai - visi receptai

Sveikuoliški lęšių „mėsainiai”

Sveikuoliški lęšių „mėsainiai” 4 asm.

Oranžinius lęšius užmerkite 3–4 valandoms. Jei rinksitės žalius lęšius, galite užmerkti juos iš vakaro. Išmirkusius išskalaukite ir išvirkite. Atvėsusius lęšius, džiūvėsius, smulkintą svogūną ir česnako skilteles, alyvuogių aliejų, vandenį supilkite...
Pikantiškos salotos su mangu ir feta

Pikantiškos salotos su mangu ir feta 6 asm.

Pekino kopūsto lapelius suplėšykite, apšlakstykite aliejumi ir sumaišykite su pesto padažu. Pomidorus perpjaukite pusiau, mangą nuvalykite, supjaustykite kubeliais, aitriąją papriką supjaustykite nedideliais griežinėliais. Į lėkštės dugną dėkite...
Vištienos salotos su persikais ir feta

Vištienos salotos su persikais ir feta 4 asm.

Pomidoriukus perpjaukite per pusę, persikus ir fetą supjaustykite kubeliais. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite su šiek tiek alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu druskos bei pipirų. Kopūstą suplėšykite nedideliais gabalėliais,...
Šavarma

Šavarma 1 asm.

Vyras su skaitytojais dalijasi šavarmos receptu. Tai – vienas populiariausių patiekalų Viduriniuosiuose Rytuose.

Rūkytos vištienos ir persikų salotos

Rūkytos vištienos ir persikų salotos 4 asm.

1. Vištieną nuimkite nuo kaulo ir susmulkinkite. Susmulkinkite pekininį kopūstą. Persikus ir obuolį supjaustykite kubeliais. 2. Supjaustytas salotų sudedamąsias dalis sudėkite į žemą dubenį ir išmaišykite (jei norite, galite sluoksniuoti). 3....
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką