Dabar populiaru
15min be reklamos

Pyragėliai - visi receptai 4 puslapis

Pyragaičiai su grietinėle

Pyragaičiai su grietinėle 4 asm.

1. Tešlą atšildykite, supjaustykite kvadratėliais, susukite voleliu ir iškepkite orkaitėje, kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Atvėsintų volelių vidų galite truputį pagremžti bulvių skustuku, kad pasidarytų tuščiaviduriai. 3. Grietinėlę išplakite iki...
Pyragėliai su varškės įdaru

Pyragėliai su varškės įdaru 5 asm.

1. Varškę sumaišykite su grietine, cukrumi bei cinamonu ir gautą masę sutrinkite blenderiu. 2. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais. Dėkite po šaukštelį varškės įdaro ant kiekvieno tešlos gabalėlio, kraštus užlenkite į viršų ir už...
Braškių ir kiaušininio likerio pyragėliai

Braškių ir kiaušininio likerio pyragėliai 5 asm.

1. Visus tešlai skirtus produktus (išskyrus miltus) išsukite maišikliu (antgaliais, skirtais tešlai minkyti), paskui suberkite miltus ir išminkykite rankomis. Suvyniotą į plėvelę tešlą laikykite šaldytuve mažiausiai 30 min. 2. Dešimt dantytų...
Tradiciniai indiški pyragėliai „Samosos“

Tradiciniai indiški pyragėliai „Samosos“ 10 asm.

1. Miltus, manų kruopas ir druską sumaišykite, supilkite skystą sviestą ir pirštais maišykite, kol nebeliks sausų miltų. Supilkite šiltą vandenį ir užminkykite tąsią, vienalytę tešlą. Uždenkite ir palikite 1 val. subręsti. 2. Įdarui skirtas darž...
Plikyti pyragaičiai

Plikyti pyragaičiai 3 asm.

1. Į puodą supilkite pieną, sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą, įberkite druskos ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies ir berkite miltus, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad nesusidarytų gumuliukų. 2. Puodą vėl statykite ant ugnies ir maiš...
Pikantiška užkandėlė su alyvuogėmis

Pikantiška užkandėlė su alyvuogėmis 6 asm.

Tešlą atšildykite, kaip nurodyta ant pakuotės, tada supjaustykite norimo dydžio stačiakampiais gabalėliais. Česnaką nulupkite, susmulkinkite. Žalumynus nuplaukite, sukapokite. Česnakus ir žalumynus gerai išsukite su feta ir grietine. Masę pagal...
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai 4 asm.

1. Slyvas nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau, išimkite kaulus, supjaustykite griežinėliais, apliekite vynu ir palikite 15 minučių pastovėti. Išgriebusi gerai nuvarvinkite. 2. Medų sukrėskite į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį, į...
Šokoladiniai pyragėliai „Lava Cake“

Šokoladiniai pyragėliai „Lava Cake“ 12 asm.

1. 200 g juodojo šokolado ir sviestą ištirpinkite vandens garų vonelėje. Paskui į gautą masę suberkite pusę cukraus, viską išmaišykite ir atvėsinkite. 2. Atskirtus kiaušinių trynius atsargiai ir švelniai išplakite su likusiu cukraus kiekiu ir...
Bandelės su prieskoniais

Bandelės su prieskoniais 6 asm.

1. Pašildykite pieną iki 37°С temperatūros. Suplakite kiaušinį su druska. Mieles sutrinkite šakute, sumaišykite su cukrumi ir šilto pieno šlakeliu. Supilkite likusį pieną, alyvuogių aliejų ir plaktą kiaušinį. Dalimis įmaišykite miltus. 2....
Pyragaičiai su malta mėsa

Pyragaičiai su malta mėsa 4 asm.

1. Tešlą palaikykite kambario temperatūroje, kad atšiltų. 2. Smulkiai supjaustykite svogūną. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. 3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, trumpai apkepkite svogūnus ir paprikas, sudėkite...
Pikantiški pyragėliai su daržovėmis

Pikantiški pyragėliai su daržovėmis 4 asm.

1. Paruoškite tešlą: trynius ištrinkite su sviestu, druska, šafranu ir kelias šaukštais vandens. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, sėlenas ir suminkykite kietą tešlą. Ją suvyniokite į plėvelę ir mažiausiai 30 min. laikykite š...
Mėnulio pyragėliai

Mėnulio pyragėliai 4 asm.

1. Adzuki pupeles (jų būna pirkti ekoparduotuvėse) išvirkite taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Įpilkite į keptuvę aliejų, suberkite pupeles, pagardinkite ruduoju cukrumi, pasūdykite ir pakepinkite. Paskui pupeles sutrinkite elektriniu trintuvu į...
Plikyti pyragaičiai

Plikyti pyragaičiai 4 asm.

1. Vandenį supilkite į puodą ir luktelėkite, kol užvirs. Sudėkite smulkintą sviestą ir išmaišykite. 2. Toliau maišydama suberkite miltus. Masę kaitinkite, kol ji taps gelsvos spalvos ir atšoks nuo puodo dugno. 3. Į atvėsusią masę po vieną įmuš...
Pyragėliai su sūriu

Pyragėliai su sūriu 4 asm.

1. Paruoškite sūrio įdarą. Smulkiai sutarkuokite brandintą sūrį, išsukite su feta ir rikota, įmaišykite vieną kiaušinio trynį, suberkite kapotus krapus ir nutarkuotas citrinos žieveles. Gerai išmaišykite ir bent 2 val. palaikykite šaltai. 2. Tešlą...
Trapūs pyragėliai

Trapūs pyragėliai 5 asm.

1. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. 2. Apelsiną ir citriną nuplaukite, žieveles nutarkuokite, minkštimą supjaustykite kubeliais. 3. Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas, irgi supjaustykite kubeliais. 4. Į...
Pyragėliai su mocarela

Pyragėliai su mocarela 6 asm.

1. Atšildytus tešlos lakštus tieskite ant miltais pabarstyto stalviršio ir šiek tiek pakočiokite. 2. Vieną lakštą dėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, viršų apšlakstykite lydytu sviestu. 3. Kiaušinio trynį atskirkite nuo baltymo. 4....
Pyragėliai su špinatais

Pyragėliai su špinatais 6 asm.

1. Tešlą palaikykite kambario temperatūroje, kad atšiltų. 2. Špinatus gerai nuplaukite ir 2–3 min. pavirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite, nuvarvinkite ir susmulkinkite. 3. Įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus. 4. Elektriniu grūstuvu...
Citrininiai pyragaičiai

Citrininiai pyragaičiai 6 asm.

1. Iš išvardytų produktų užmaišykite tešlą. Sudrėkinkite keksams skirtas formeles ir kiekvieną jų gražiai išklokite tešla. Suformuokite krepšelius. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min. 2. Kol tešla keps, paruoškite įdarą: sutirštintą pieną...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką