Dabar populiaru

Rabarbarų pyragas - visi receptai

Trapus rabarbarų ir braškių džemo pyragas

Trapus rabarbarų ir braškių džemo pyragas 6 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Taip, kaip kasmet rudenį visi namai kvepia obuolių pyragais, taip pavasaris neįsivaizduojamas be kepinių su rabarbarais! Kaip ir obuoliniai, pyragai su rabarbarais dažniausia yra paprasti, greitai iškepami, bet lygiai taip pat greitai ir suvalgomi.

Minkštas rabarbarų pyragas su trupinių kepure

Minkštas rabarbarų pyragas su trupinių kepure 6 asm.

Renata Ničajienė (sezoninėvirtuvė.lt): Pirmąjį rabarbarų derlių dažniausiai imu gegužės pradžioje, o šiemet rabarbarų pyragų sezoną atidalysiu per Motinos dieną. Šio kepinio, kuris yra be glitimo ir laktozės, receptą  įtraukiau ir į  savo knygą „Sezoninių skanumynų istorijos“, patikėkite, jis puikus!

Apverstas rabarbarų pyragas su migdolais

Apverstas rabarbarų pyragas su migdolais 6 asm.

Renata Ničajienė (sezoninėvirtuvė.lt): Šis apverstas pyragas visai be rafinuotų kvietinių miltų, vietoj jų į tešlą bėriau maistingus migdolų miltus, todėl jis yra dar ir be glitimo. Pyragas ypač gardus, nes rabarbarai po tešla gardžiai karamelizuojasi ir sudrėkina viršuje kepusį biskvitą.

Airiškas trupintas rabarbarų ir imbiero pyragas

Airiškas trupintas rabarbarų ir imbiero pyragas 6 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Airis niekada nėra ramus, išskyrus kai mušasi, – sako sena airių patarlė. Juokus airiai pateikia kaip rimtus dalykus, o rimtus dalykus – kaip juokus. Kažkuo mes, lietuviai, panašūs. Ir rabarbarai mums ne svetimi.

Minkštas rabarbarų pyragas

Minkštas rabarbarų pyragas 6 asm.

Strelkabelka.lt:  Iš rabarbarų verdu džemą su rozmarinu, čatnį su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais, tačiau šįkart dar vienas kepinys – pyragas su rabarbarais. Iš tiesų tai šiek tiek adaptuotas kulinarinių knygų autorės ir TV laidų vedėjos Mery Berry obuolių pyrago receptas. Beje, baltąjį cukrų galite maišyti per pusę su ruduoju.

Mielinis rabarbarų pyragas

Mielinis rabarbarų pyragas 6 asm.

1. Į miltus įberkite druskos, supilkite aliejų, pusėje stiklinės šilto vandens išleistas mieles, užminkykite tešlą ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų. 2. Rabarbarus nulupkite, supjaustykite gabaliukais, apibarstykite cukrumi ir išmaišykite....
Rabarbarų pyragas

Rabarbarų pyragas 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, pamažu suberkite miltus, įlašinkite keletą lašų vanilinės esencijos ir įberkite kepimo miltelių. Viską išmaišykite iki vientisos masės. 2. Rabarbarus nulupkite, supjaustykite, suberkite į tešlą ir išmaišykite....
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką