Dabar populiaru

Raudonėliai - visi receptai

Makaronų salotos su keptais pomidorais

Makaronų salotos su keptais pomidorais 4 asm.

Lengvas patiekalas, kurį siūlome pasiruošti, tiks ir savaitgalio vakarienei, ir įsidėti pietums būsimai darbo dienai.

Citrininė vištiena su čiobreliais

Citrininė vištiena su čiobreliais 5 asm.

Paprastu vištienos receptu dalinasi populiari tinklaraštininkė Kristina Pišniukaitė. 

 

Lavašo lazanija

Lavašo lazanija 4 asm.

Paruoškite faršo padažą. Smulkiai supjaustykite svogūną, sutrinkite česnaką, sutarkuokite morką. Pakepinkite viską keptuvėje, kol gražiai pagels. Sukrėskite į keptuvę faršą. Pagardinkite raudonėliais, bazilikais, pipirais, pagal skonį pasūdykite....
Kokosinis ryžių troškinys su lašiša

Kokosinis ryžių troškinys su lašiša 2 asm.

Šlakelį kokosų pieno sumaišykite su krakmolu ir atidėkite. Likusį kokoso pieną pilkite į puodą, suberkite pipirus, druską, raudonėlį, maltą aitriąją papriką ir imbierą. Ryžius užpilkite verdančiu sultiniu, tada supilkite į kokosų masę ir leiskite...
Tortilijų traškučiai

Tortilijų traškučiai 4 asm.

Aliejų sumaišykite su pomidorų padažu, druska ir prieskoniais. Mišiniu, naudodami konditerinį teptuką, gausiai ištepkite tortilijas. Žirklėmis jas padalinkite į daug trikampėlių ir dėliokite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašaukite į gerai į...
Ugninga kreminė pomidorų sriuba

Ugninga kreminė pomidorų sriuba 4 asm.

Morką, bulves, svogūną ir česnako skilteles nulupkite, supjaustykite ir suberkite į puodą su verdančiu mėsos sultiniu. Kai daržovės šiek tiek suminkštės, suberkite gabalėliais supjaustytą papriką, aitriosios paprikos ankštį, pagardinkite bazilikais...
Geltonųjų paprikų sriuba

Geltonųjų paprikų sriuba 4 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Paprikas nuplaukite, nusausinkite, dėkite ant kepimo popieriaus, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 20 minučių. Tuomet palaukite, kol atvės, išimkite sėklalizdžius, nulupkite. Puode įkaitinkite aliejų,...
Moliūgų ir kukurūzų sriuba

Moliūgų ir kukurūzų sriuba 4 asm.

Įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite smulkintus svogūnus. Troškinkite 1 min. Sudėkite į puodą pjaustytą moliūgą, suberkite žoleles. Virkite iki kol sriuba sutirštės. Suberkite saldžiuosius geltonuosius kukurūzus ir virkite, kol jie suminkštės....
Žuvų ir tigrinių krevečių iešmeliai

Žuvų ir tigrinių krevečių iešmeliai 1 asm.

Šviežiomis žolelėmis marinuokite visus žuvies gabalėlius ir tigrines krevetes. Kai jos pasimarinuos, verkite ant iešmelio ir kepkite orkaitėje 180 °C temperatūroje 10–15 min. Prie žuvies ir krevečių paruoškite salotas iš šviežių daržovių: sultenių...
Varškės plokštainis su pomidorais

Varškės plokštainis su pomidorais 2 asm.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Nedideliame puode užkaiskite šiek tiek vandens. Česnako nelupkite, tik nupjaukite galvos viršūnėlę (turi atsiverti visų skiltelių „akutės“). Taip paruoštą česnaką dėkite ant nedidelės folijos skiautės (blizgia...
Aštrus moliūgų troškinys

Aštrus moliūgų troškinys 6 asm.

Moliūgą supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas supjaustykite nedideliais gręžinėliais. Kiaulieną supjaustykite irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustykite smulkiau. Aitriąsias paprikas supjaustykite. Į skardą dėkite moliū...
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru 4 asm.

Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu. Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir...
Feta su daržovėmis

Feta su daržovėmis 2 asm.

Raudonąjį svogūną nulupkite, supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinų sultimis, užberkite žiupsnelį druskos ir pamaigykite rankomis, kad suminkštėtų. Raudonėlius sumaišykite su rozmarinais ir aliejumi, įspauskite česnako skiltelę. Sūrį...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką