Orkaitę įkaitinkite iki 185 laipsnių. Šokoladą sulaužykite į gilią lėkštę. Čia pat sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą. Lėkštę įstatykitevį didesnį dubenį su karštu vandeniu ir lydykite, kol neliks gumulėlių. Kiaušinių trynius atsikirkite nuo...
Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purios masės. Šokoladą sulaužykite gabalėliais, sumeskite į karščiui atsparų indą su tarkuotu sviestu, išlydykite virš garų ir atvėsinkite. Atvėsintą šokolado masę įmaišykite į kiaušinių plakinį, suberkite su...
Miltus su kepimo milteliais persijokite į gilų dubenį. Suberkite cukrų, kokosų drožles ir gerai išsukite. Šokoladą sulaužykite gabaliukais, sumeskite į karščiui atsparų indą ir išlydykite vonelėje virš garų. Bananus sutrinkite šakute, sumaiš...
1. Ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą su šokoladu. Tirpindama nuolat maišykite.
2. Į gautą masę įberkite kakavos, cukraus, vanilinio cukraus ir viską gerai sumaišykite.
3. Gautą masę supilkite į dubenį ir įmuškite kiaušinius. Suberkite kepimo...
1. Išplakite kiaušinius ir kiaušinių trynius su cukrumi. Sudėkite miltus ir išplakite dar kartą.
2. Ištirpinkite šokoladą su sviestu ir įmaišykite į kiaušinių masę.
3. Tešlą supilkite į formeles (į kiekvieną po 2/3 tešlos, nes pakils) ir kepkite...
1. Margariną išsukite su cukrumi, maišydamos po vieną įmuškite kaušinius. Supilkite išlydytą šokoladą, suberkite miltus, sumaišytus su kakavos ir kepimo milteliais. Dėkite tešlos į keksiukų formeles ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje...
1. Puode išlydykite šokoladą ir sviestą.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir miltais, suberkite kepimo miltelius bei gabalėliais pjaustytas braškes.
3. Masę supilkite į kepimo formeles, truputį palaikykite šaldytuve ir kepkite 200 laipsnių...
1. Šokoladą sulaužykite ir dubenyje sumaišykite su gabalėliais pjaustytu sviestu, Statykite į puodą su karštu vandeniu ir maišykite, kol šokoladas ir sviestas išsilydys. Palikite masę 10 minučių, kad šiek tiek atvėstų.
2. Į kitą indą įmuškite kiauš...
1. Nuplautas ir nusausintas razinas užpilkite romu ir bent valandą pamirkykite, tada gerai nuvarvinkite.
2. Sumaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
3. Kiaušinius išplakite iki putų.
4. Gabalėliais supjaustytą kambario temperatūros...
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus,
matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Plačiau apie tai: privatumo politika.