Dabar populiaru

Tiramisu - visi receptai

Stebuklingai skanus tiramisu

Stebuklingai skanus tiramisu 10 asm.

Šį tradicinį itališką skanėstą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė Orinta Charčenkaitė iš restorano „Lauro lapas“.

Itališkas desertas tiramisu

Itališkas desertas tiramisu 8 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Nesvarbu, ar tai jaunas, ar senas receptas, bet pagaminti tiramisu yra nesudėtinga, o dolce vita – saldžiu gyvenimu – tikrai pasimėgausite.

Sluoksniuotas tiramisu ledų tortas

Sluoksniuotas tiramisu ledų tortas 8 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Šį tiramisu sluoksniuotą ledų tortą geriausiai apibūdintų pavadinimas „Tortas tinginiams“, arba „Kaip sutaupyti laiko ir sužibėti“. Įdomu, kodėl? Nes gaminant šį gardumyną galima taip sėkmingai nukirsti visus kampus, kad virtuvėje užtruksite vos kelias minutes. Dėl svečių reakcijos aš net neabejoju ir jums jos nepasakosiu, paliksiu pasidžiaugti patiems.

Tiramisu tortas

Tiramisu tortas 12 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai)Šis tiramisu tortas gali pasirodyti sudėtingas, tačiau jį iškeps net ir mėgėjas, dažnai besisukinėjantis virtuvėje. Visus kraštelių nelygumus uždengs pirktų sausainių dėlionė, o perrištas kaspinu jis gali tapti net šventiška dovana kokia nors proga!

Tiramisu‘

Tiramisu‘ 4 asm.

Jurga ir Paulius Jurkevičiai: Svarbiausias dalykas šiame deserte – konsistencija: nei pernelyg tirštas, nei pernelyg šlapias. Jeigu padauginsite maskarponės – bus riebu. Jeigu padauginsite kavos – bus tyžalas. Jeigu padauginsite šokolado – bus per kartu. Jeigu sausainių – bus per sausas. Jeigu nedėsite šviežių kiaušinių... Tai jau nebus tiramisu, o kažkas kitkas.

Nekepti tiramisu sausainiai

Nekepti tiramisu sausainiai 4 asm.

Pailgą indą išklokite kepimo popieriumi. Giliame dubenyje sumaišykite kokosų miltus, kakavą, kavą, jūros druską, vanilės ekstraktą. Sudėkite migdolų sviestą ir labai gerai išmaišykite. Dabar atsargiai pilkite (geriausia po 1 šaukštą) augalinį pieną...
Citrininis tiramisas

Citrininis tiramisas 8 asm.

PARUOŠKITE CITRINŲ KREMĄ 1. Prikaistuvyje sumaišykite citrinų sultis, tarkuotas citrinų žieveles, miltelinį cukrų, kambario temperatūros sviestą ir kiaušinius. Suplakite iki vientisos masės. Prikaistuvį su produktais kaitinkite ant silpnos ugnies,...
Itališkas desertas tiramisas

Itališkas desertas tiramisas 5 asm.

1. Paruoškite kavą, pasaldinkite ją šaukšteliu cukraus, atvėsinkite ir įpilkite kavos likerio. 2. Dubenyje maskarponę išsukite su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišykite nurodytą kiekį jogurto. 3. Sulaužykite sausainius į 2–3 dalis, apš...
Tiramisu su mėlynėmis

Tiramisu su mėlynėmis 4 asm.

1. Šaltą kavą sumaišykite su amareto likeriu. 2. Kiaušinio trynius sudėkite į dubenį (geriausiai metalinį), supilkite cukrų ir plakite maišytuvu iki purumo, kol tryniai taps šviesūs (apie 5 minutes). Sumažinkite greitį ir po šaukštą sudėkite...
Vaikiškas tiramisu

Vaikiškas tiramisu 2 asm.

1. Varškę, sirupą, kakavą sumaišykite, po truputį pilkite pieną ir gerai ištrinkite. Kai masė pasidarys vienalytė, sumaišykite ją su truputį atšilusiais ledais. 2. Masę išdėliokite į indelius, į kiekvieną įsmeikite po kelis sausainius. Ant viršaus...
Tiramisu su uogomis

Tiramisu su uogomis 8 asm.

1. Kavos pupeles iš vakaro užpilkite grietinėle ir laikykite šaldytuve. 2.Baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius išsukite su 4 šaukštais cukraus iki purumo. Baltymus išplakite su likusiu cukrumi iki standžių putų. Abi mases atsargiai sumaišykite....
Tiramisu

Tiramisu 5 asm.

1. Kiaušinius kruopščiai nušveiskite šepetėliu ir gerai nuplaukite, tada perliekite verdančiu vandeniu, kad neliktų jokių bakterijų. Atskirkite baltymus nuo trynių. 2. Trynius iki vientisos masės išplakite su cukrumi, įmaišykite į maskarponę ir vė...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką