Dabar populiaru

Troškinys - visi receptai

Sotus avienos ragu

Sotus avienos ragu 4 asm.

Kai prieš akis ilgesnis vakaras namuose, ryžkitės pasigaminti avienos ragu – šis ilgai puode burbuliavęs troškinys taps puikiu priedu prie makaronų, ryžių, o jei išsivirsite daugiau, juo mėgausitės ir kitą dieną.

Troškinys be mėsos „Chilli sin carne“

Troškinys be mėsos „Chilli sin carne“ 2 asm.

Puikiai žinomo troškinio su pupelėmis ir kukurūzais veganiška versija – mėsos jame tikrai nepasigesite!

Puikusis troškinys „chilli con carne“

Puikusis troškinys „chilli con carne“ 2 asm.

Julija Steponavičiūtė (Kitchenjulie.com): Mano mėgstamiausias „chilli con carne“ yra ryškaus skonio, o tai reiškia, jog jis gausiai pagardintas prieskoniais. Bet dar svarbiau – patiekalas turi būti paskanintas ir juoduoju šokoladu – jo būtinai reikia dėti į puodą su lėtai burbuliuojančiu troškiniu. Patikėkite, šokoladas labai gerai subalansuoja visus skonius – mėsos, aitriųjų pipirų, prieskonių. Būtinai išbandykite.

Aluje troškinta vištiena su ryžiais

Aluje troškinta vištiena su ryžiais 4 asm.

Šefas Gian Luca Demarco šį patiekalą jgamino pagal savo mamos sukurtą receptą ir teigė, jog ji šią vištieną patiekdavo su bulvių koše, tačiau čia puikiai tiks ir ryžiai

Rytietiškas avienos troškinys

Rytietiškas avienos troškinys 6 asm.

Šis ypatingas avienos troškinys iš nuostabos privers aikčioti net didžiausius šeimos gurmanus. Negana to, kad troškinys – sotus ir sveikas, jo sudėtyje yra daugybė produktų, kurie daugiau ar mažiau pasižymi imunitetą stiprinančiomis savybėmis – tai svogūnai, morkos, česnakai. 

Kiaulienos troškinys su cukinijomis

Kiaulienos troškinys su cukinijomis 4 asm.

Šiam mėsiškam patiekalui gaivumo ir lengvumo suteiks šviežios daržovės – pomidorai ir cukinijos, tad ir pačios mėsos reikės nedaug. 

Sidre troškintas triušis

Sidre troškintas triušis 6 asm.

Miško žvėrys: Desertų nuotraukos patrauklesnės nei troškinių, bet svarbu ne nuotrauka, o skonis! Geras. Sodrus. Kai patiekalas tirpsta burnoje. Sušildo ne tik kūną. Tobulai tinka vaišinti draugus. Skanaus!

Bulvių, pomidorų ir brokolių troškinys

Bulvių, pomidorų ir brokolių troškinys 2 asm.

Sotus, tačiau neapsunkinantis, greitai pagaminamas troškinys, kurį nuostabiai pagardina prieskoniai.

Žuvies ir šviežių daržovių troškinys

Žuvies ir šviežių daržovių troškinys 6 asm.

Išbandykite itin paprastą troškinį su žuvimi ir daržovėmis, tik pabaigoje nepamirškite gausiai užberti šviežių žalumynų. Rezultatas – vasaros skonių ir aromatų puokštė!

Dalas – indiškas lęšių troškinys su saldžiosiomis bulvėmis

Dalas – indiškas lęšių troškinys su saldžiosiomis bulvėmis 6 asm.

FeedMySister.com: Nuostabus vegetariškas troškinys iš įvairių lęšių. Valgykite jį vieną ar su natūraliu jogurtu. Jei turite, užbarstykite ir šviežių kapotų kalendrų.

Ajapsandali – vegetariškas troškinys

Ajapsandali – vegetariškas troškinys 4 asm.

Šorena Džaniašvili: „Ajapsandali – tai vegetariškas troškinys. Šis spalvingas patiekalas man asocijuojasi su vaikyste. Jame yra daug spalvingų daržovių, kurie man, kaip vaikui, atrodė labai įdomiai. Būdavo labai įdomu tyrinėti troškinį ir žiūrėti į visus produktus, iš kurių susideda patiekalas. Dabar šį patiekalą valgau tik grįžusi į Gruziją, tačiau nei vienas apsilankymas namuose neapsieina be jo. Per Kalėdas Gruzijoje šis patiekalas gaminamas ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų, ir kaip atskiras troškinys.“

Aitriųjų paprikų sriuba

Aitriųjų paprikų sriuba 6 asm.

Faršą ir svogūną pakepinkite keptuvėje. Sudėkite pupeles, pomidorus ir troškinkite viską kartu, paskui supilkite pomidorų padažą. Viską troškinkite apie 10 minučių. Tada supilkite į puodą, supilkite sultinį, aitriąsias paprikas ir prieskonius,...
Greitas raugintų kopūstų troškinys

Greitas raugintų kopūstų troškinys 2 asm.

Morką ir obuolį sutarkuokite šiaudeliais, svogūną smulkiai supjaustykite. Viską apkepinkite aliejuje. Į apkepintas daržoves sukrėskite raugintus kopūstus, supilkite savo sultyse konservuotų pomidorų tyrę, suberkite smulkintus džiovintus pomidorus,...
Bulvių troškinys

Bulvių troškinys 4 asm.

Nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir...
Jautienos ir daržovių troškinys

Jautienos ir daržovių troškinys 4 asm.

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais kubeliais, sumeskite į gilesnį dubenėlį, apibarstykite atskirame indelyje sumaišytais prieskoniais (druska, pipirais, imbieru ir paprika) ir bent pusvalandį marinuokite. Visas daržoves...
Kiaulienos troškinys su bulvėmis

Kiaulienos troškinys su bulvėmis 2 asm.

Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir užpilkite vynu (kad mėsą dubenėlyje vos vos apsemtų). Mėsą padėkite į šaldytuvą ir bent porą valandų marinuokite (jei norite galite palikti...
„Hum'bum Alicha“ troškinys

„Hum'bum Alicha“ troškinys 4 asm.

Svogūnus paskrudinkite aliejuje apie 5 min. Sudėkite česnaką, imbierą ir supilkite sultinį. Užvirkite, įdėkite moliūgą ir pavirkite apie 10 min. Sudėkite morkas, druską, cinamoną ir česnaką. Pavirkite dar 10 min. ir patiekite.  
„Palak Paneer“ troškinys

„Palak Paneer“ troškinys 3 asm.

Lordas pasidalijo savo mamos receptu „Palak Paneer“.

„Biryani“ troškinys

„Biryani“ troškinys 10 asm.

Adilui labiausiai patinka „Biryaani“, tad šio patiekalo receptu ir dalijasi.

Ėrienos ir daržovių troškinys

Ėrienos ir daržovių troškinys 6 asm.

Nuo kelių rozmarinų šakelių nuskabykite lapelius, apšlakstykite juos skystu medumi, pagrūskite mediniu grūstuvu. Mišiniu aptepkite nuplautą, nusausintą mėsą. Negausiai ją apšlakstykite citrinų sultimis ir per naktį marinuokite. Supjaustykite kąsnio...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką