Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Troškinys - visi receptai 6 puslapis

Gustavo cukinijų ir pomidorų troškinys

Gustavo cukinijų ir pomidorų troškinys 4 asm.

1. Nuvalykite, nulupkite cukiniją, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Sumaišykite juos su miltais, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir dėkite į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Kepinkite 10–15 minučių. 2. Į...
Vištiena su pievagrybiais

Vištiena su pievagrybiais 5 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite juostelėmis, pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais. 2. Imbierą ir išvalytą aitriąją papriką susmulkinkite, sumaišykite su kapotais česnakais, garstyčiomis, citrusų sultimis ir bent 2 val....
Vištienos fachitos

Vištienos fachitos 8 asm.

1. Tuščią storasienį troškintuvą su dangčiu įdėkite į orkaitę ir nustatykite aukščiausią temperatūrą. Pasirinkite gražų indą, nes paruoštas patiekalas ant stalo bus statomas su troškintuvu. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite žiedeliais...
Vištiena su moliūgais

Vištiena su moliūgais 2 asm.

1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, didesnes dalis susmulkinkite. Visus vištos gabalėlius pagal skonį pasūdykite, apibarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, čiobreliais ir gerai įtrinkite. 2. Moliūgą nuplaukite,...
Ispaniškas troškinys

Ispaniškas troškinys 4 asm.

1. Nulupkite svogūnus, smulkiai supjaustykite. Keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų, trumpai apkepkite svogūnus, išspauskite česnaką. Maišydama kepkite, kol svogūnų gabalėliai pagels ir taps perregimi, tik nesuskrudinkite. 2. Sudėkite griežinė...
Ryžiai su „Biryani“ daržovėmis

Ryžiai su „Biryani“ daržovėmis 4 asm.

1. Žiedinius kopūstus išskirstykite žiedynėliais. Žirnelius suberkite ant popierinio rankšluosčio (sugers skystį) ir palikite atitirpti. Šparagines pupeles taip pat atitirpinkite. Morkas supjaustykite 2,5 cm ilgio gabaliukais. Bulves nuskuskite ir...
Vištienos korma

Vištienos korma 6 asm.

1. Į didelį storasienį puodą sudėkite sviestą ir kaitinkite, kol išsilydys. Suberkite smulkiai sukapotus svogūnus ir kepkite, kol svogūnai pasidarys rusvi. 2. Česnakus sugrūskite ir sumaišykite su imbierais, kariu, ciberžolėmis, aitriųjų paprikų...
Troškinys „Sag Aloo“

Troškinys „Sag Aloo“ 4 asm.

1. Bulves nuskuskite, perpjaukite į 4 dalis, sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 15 min. 2. Karį, „Garam masala“ prieskonius sumaišykite, įpilkite šlakelį vandens, kad išeitų tiršta košelė. 3. Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinkite...
Vegetarinis ryžių troškinys

Vegetarinis ryžių troškinys 4 asm.

1. Išvirkite birią ryžių košę. Smulkiai supjaustykite svogūnus, česnakus sugrūskite. Salierus supjaustykite šiaudeliais. 2. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus bei česnakus. Sudėkite visas kitas...
Kopūstų sluoksniuotis

Kopūstų sluoksniuotis 4 asm.

1. Kopūstą ir porą nuplaukite, kopūstą padalykite į keturias dalis ir stambiai supjaustykite, porą – pailgomis juostelėmis. Kopūstus ir porus labai trumpai pakaitinkite virš garų, kad šiek tiek suminkštėtų. 2. Bulves išvirkite su lupenomis, atvė...
Sotus troškinys

Sotus troškinys 6 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, jeigu renkatės kiaulieną, pašalinkite visus riebalus, tada supjaustykite kubeliais. Dėkite į gilesnį dubenį, įtrinkite pipirais ir aitriosiomis paprikomis, pašlakstykite aliejumi, užberkite kapotų žalumynų ir...
Jautienos šiupinys

Jautienos šiupinys 4 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. 2. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir dalimis apkepkite mėsą. Iškepusi vieną dalį mėsos, sudėkite ją į puodą, iššluostykite keptuvę popieriniu rankšluosčiu, įkaitinkite...
Rytietiškos daržovės su jautiena

Rytietiškos daržovės su jautiena 4 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite pailgomis juostelėmis, apšlakstykite sojų padažu, skystu medumi, ryžių actu, gerai įtrinkite ir palikite pusvalandžiui pasimarinuoti, tada iškepkite kiniškoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. 2. Keptą...
Bolivinių balandų sėklų troškinys

Bolivinių balandų sėklų troškinys 4 asm.

1. Bolivinių balandų sėklas gerai nuplaukite sietelyje, suberkite į verdantį sultinį, puodą uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 15 min. 2. Nukelkite nuo ugnies ir dar 10 min. brinkinkite. 3. Išvirusias sėklas perdėkite į dubenį ir...
Troškinys su tofu

Troškinys su tofu 4 asm.

1. Tofu sūrį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, tada išgriebkite ir sudėkite į atskirą dubenį. 2. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, kuriame kepė tofu sūris. Kai jie dailiai pagels,...
Sotus šiupinys

Sotus šiupinys 4 asm.

1. Nuplaukite mėsą, nupjaustykite plėves, supjaustykite maždaug 2 cm dydžio kubeliais. 2. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, dalimis apkepkite mėsos kubelius. Iškepusi dalį mėsos, iššluostykite keptuvę popieriniu rankšluosčiu. 3. Stambiai...
Jautienos tadžinas su obuoliais ir razinomis (Maroko virtuvė)

Jautienos tadžinas su obuoliais ir razinomis (Maroko virtuvė) 4 asm.

1. Nuplautą ir sutvarkytą jautieną supjaustykite 2,5 cm dydžio kubeliais. 2. Sunkioje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus su puse sviesto ir porcijomis apkepkite mėsą, kol pasidengs rusva plutele. Kai visa mėsa apkeps, išimkite ją ir sudėkite į lė...
Kalakutiena su šokolado padažu

Kalakutiena su šokolado padažu 6 asm.

1. Kalakutieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. 2. Aitriųjų paprikų ankštį, išėmę sėklas, smulkiai sukapokite, užpilkite verdančiu sultiniu ir palikite pusvalandį pastovėti. Į atvėsusį sultinį...
Pikantiška vištiena

Pikantiška vištiena 2 asm.

1. Kubeliais supjaustytą mėsą pakepinkite su 2 šaukštais sviesto. Sudėkite kubeliais supjaustytus agurkus ir dar truputį pakepinkite. Likusiame svieste pakepinkite smulkintus svogūnus, išmirkytus džiovintus grybus (arba šviežius pievagrybius). 2....
Pievagrybiai su grietinės padažu

Pievagrybiai su grietinės padažu 2 asm.

1. Griežinėliais supjaustytus grybus trumpai pakepinkite su 2 šaukštais sviesto ir išdėliokite į indelius. 2. Paruoškite padažą: smulkintus svogūnus pakepinkite likusiame svieste, suberkite miltus, maišydami dar truputį pakepinkite ir atskieskite...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius