Dabar populiaru

Troškinys su jautiena - visi receptai

Troškinta jautiena su pastarnokų ir bulvių koše

Troškinta jautiena su pastarnokų ir bulvių koše 4 asm.

Strelkabelka.ltŠis troškinys gana paprastas, gimęs iš to, kas buvo šaldytuve ir ką radau vėlyvą šeštadienio popietę Halės turguje. Vietoj įprastai tokiuose troškiniuose naudojamo vyno pyliau tamsų alų. Niekada nenaudojau grietinės košėje, bet A new way to dinner rekomendavo įdėti ir tikino, kad bus gerai. Nepasakyčiau, kad tai labai sužavėjo, man vis tik labiau patinka grietinėlė arba pienas. Bet išbandykit, o gal patiks!

Sotus troškinys

Sotus troškinys 6 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, jeigu renkatės kiaulieną, pašalinkite visus riebalus, tada supjaustykite kubeliais. Dėkite į gilesnį dubenį, įtrinkite pipirais ir aitriosiomis paprikomis, pašlakstykite aliejumi, užberkite kapotų žalumynų ir...
Jautienos šiupinys

Jautienos šiupinys 4 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. 2. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir dalimis apkepkite mėsą. Iškepusi vieną dalį mėsos, sudėkite ją į puodą, iššluostykite keptuvę popieriniu rankšluosčiu, įkaitinkite...
Sotus šiupinys

Sotus šiupinys 4 asm.

1. Nuplaukite mėsą, nupjaustykite plėves, supjaustykite maždaug 2 cm dydžio kubeliais. 2. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, dalimis apkepkite mėsos kubelius. Iškepusi dalį mėsos, iššluostykite keptuvę popieriniu rankšluosčiu. 3. Stambiai...
Jautienos tadžinas su obuoliais ir razinomis (Maroko virtuvė)

Jautienos tadžinas su obuoliais ir razinomis (Maroko virtuvė) 4 asm.

1. Nuplautą ir sutvarkytą jautieną supjaustykite 2,5 cm dydžio kubeliais. 2. Sunkioje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus su puse sviesto ir porcijomis apkepkite mėsą, kol pasidengs rusva plutele. Kai visa mėsa apkeps, išimkite ją ir sudėkite į lė...
Mėsos troškinys

Mėsos troškinys 2 asm.

1. Kubeliais supjaustytą mėsą pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkepusią mėsą išdėliokite į indelius, o likusiuose riebaluose pakepinkite kubeliais supjaustytas morkas, sugrūstą česnaką bei svogūnus. Juos taip pat išdėliokite į indelius....
Airiškas troškinys

Airiškas troškinys 4 asm.

1. Mėsą supjaustykite stambokais gabalėliais. Sudėkite į troškintuvą storu dugnu ir apkepkite retsykiais pamaišydama ant vidutinės ugnies – aliejaus nereikia, mėsa išskirs pakankamai sulčių. Mėsą išimkite, sultis palikite. 2. Į troškintuvą sudė...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką