Dabar populiaru

Uogienė - visi receptai 3 puslapis

Vyšnių uogienė su medumi ir riešutais

Vyšnių uogienė su medumi ir riešutais 10 asm.

1. Į puodą supilti vandenį, sudėti medų ir kaitinti, kol medus ištirps. Suberti vyšnias, susmulkintus riešutus ir virti, kol uogos iškils į paviršių. 2. Karštą uogienę supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.  
Braškių uogienė

Braškių uogienė 10 asm.

Uogas trumpam pamerkite į šaltą vandnį, švariai nuplaukite, suberkite į sietelį ir palikite apdžiūti. Nuo uogų nuskabykite žiedsosčius. Šį darbą labai palengvina specialus nerūdijančio plieno įrankis. Paruoštas uogas sudėkite į puodą, kuriame bus...
Lietiniai su mėlynių uogiene

Lietiniai su mėlynių uogiene 10 asm.

1. Pirmiausia pagaminkite uogienę: figas nuplaukite, susmulkinkite, mėlynes perrinkite, apelsiną nulupkite, išskirstykite skiltelėmis, pašalinkite baltąją odelės dalį ir supjaustykite kubeliais. 2. Viską suberkite į puodelį, užpilkite cukrumi ir...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką