-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vištienos filė - visi receptai 2 puslapis

Vištienos tefteliai

Vištienos tefteliai 4 asm.

Ryžius išvirkite, tačiau nepervirkite. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinkite. Morką sutarkuokite smulkia tarka ir apkepinkite kartu su svogūnais. Kepant morkas ir svogūnus juos galima paskaninti prieskoniais. Krūtinėlę sumalkite. Faršą sumaiš...
Beliašai

Beliašai 6 asm.

Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje su cukrumi ir šaukštu miltų. Palikite 15 minučių. Sudėkite likusius produktus ir užminkykite tešlą. Gali būti, kad prireiks šiek tiek daugiau miltų. Tešla turi būti minkšta, bet nelipni. Palikite augti, kol teš...
Troškinta vištiena su mėlynėmis

Troškinta vištiena su mėlynėmis 6 asm.

Vištienos krūtinėles pasūdykite, pabarstykite pipirais, miltais iš abiejų pusių, apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kad apskrustų. Svogūnus nulupkite, perpjaukite išilgai per pusę ir taip pat pakepinkite aliejuje iš abiejų pusių, kad...
Troškinta vištiena su aštriu padažu

Troškinta vištiena su aštriu padažu 4 asm.

1. Mėsą ir svogūną supjaustykite juostelėmis, česnaką sukapokite, šparagines pupeles atšildykite. Aitriąją papriką patrinkite tarp delnų arba spaudžiant delnu paridinėkite ant pjaustymo lentelės, nupjaukite žaliąjį galą ir išberkite sėklytes,...
Salotos „Širdis“

Salotos „Širdis“ 4 asm.

1. Grybus su svogūnais apkepinkite aliejuje. 2. Bulves stambiai sutarkuokite. 3. Virtus kiaušinius taip pat sutarkuokite. 4. Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais. 5. Sluoksniuokite ingridientus širdies forma: 1 sluoksnis - grybai...
Vištiena su brokoliais

Vištiena su brokoliais 3 asm.

1. Pusę puodelio šalto sultinio, sojų padažą sumaišykite su krakmolu, sugrūstu česnaku ir imbieru. 2. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, užpilkite paruoštu marinatu ir palaikykite šaldytuve bent 1 val. (galima ir ilgiau). 3. Iš...
Salotos su paukštiena

Salotos su paukštiena 3 asm.

1. Puode storu dugnu įkaitinkite šaukštą aliejaus. Sudėkite smulkintus svogūnus, česnakus ir kelias minutes pakepinkite. 2. Suberkite kalendras, sudėkite tarkuotus imbierus ir maišydama kepinkite dar kelias minutes. Sudėkite nedideliais gabalė...
Daržovienė su lydytu sūriu

Daržovienė su lydytu sūriu 4 asm.

1. Moliūgą ir bulves supjaustykite, sudėkite į puodą. Įpilkite vandens, kad vos apsemtų daržoves, ir troškinkite, kol suminkštės. 2. Daržoves sutrinkite, įmaišykite lydytą sūrį, pagardinkite druska, pipirais. 3. Kitame puode išvirkite griežinė...
Purus vištienos kepsnys

Purus vištienos kepsnys 4 asm.

1. Filė supjaustykite siauromis juostelėmis ir pabarstykite vištienos prieskoniais, pipirais ir druska. Į maltą filė įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę, pagardinkite vištienos prieskoniais, pipirais, druska ir labai gerai išmaišykite. Morkų ir...
Vištienos ir daržovių sriuba su lydytu sūreliu

Vištienos ir daržovių sriuba su lydytu sūreliu 4 asm.

1. Vištienos filė sumaišykite su vištienos prieskoniais, pipirais ir druska. Šlapiomis rankomis formuokite graikinio riešuto dydžio kukulius. 2. Į puodą įpilkite 2–3 šaukštus aliejaus, įkaitinkite, sudėkite smulkintą svogūną, grūstą česnaką ir...
Vištienos vyniotinis su sezamų sėklomis

Vištienos vyniotinis su sezamų sėklomis 4 asm.

1. Vištų krūtinėles sudėkite ant medinės lentelės, uždengtos polietilenine plėvele, ir labai plonai išmuškite. Faršą sumaišykite su smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu, pipirais, druska, vištienos prieskoniais ir kariu. 2. Ant vištienos filė...
Karameliniai paukštienos kepsneliai

Karameliniai paukštienos kepsneliai 4 asm.

1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, supjaustykite pailgais maždaug 10 cm ilgio ir 4–5 cm pločio gabalais. 2. Į prikaistuvį supilkite sultinį, sojų padažą, suberkite rudąjį cukrų ir kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies,...
Vištiena su žiediniais kopūstais

Vištiena su žiediniais kopūstais 6 asm.

1. Vištieną supjaustykite gabaliukais, įberkite vištienos prieskonių ir kepkite įkaitintoje keptuvėje ant šlakelio aliejaus. 2. Žiedinį kopūstą susmulkinkite žiedynais ir apvirkite. Vištieną ir žiedinius kopūstus sumaišykite puode, įberkite...
Vištienos filė ritinėlių apkepas

Vištienos filė ritinėlių apkepas 6 asm.

1.Luptas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į kepimo skardą. Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir 200 laipsnių orkaitėje kepkite 30 minučių. 2.Vištienos filė pagardinkite druska ir pipirais. Ant kiekvieno...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius