Dabar populiaru

žolelės - visi receptai

Tepamas sūrelis su česnaku ir šviežiomis žolelėmis

Tepamas sūrelis su česnaku ir šviežiomis žolelėmis 4 asm.

1. Kruopščiai susmulkinkite petražoles, krapus ir baziliką. 2. Sviestą išsukite kartu su kreminiu sūriu, parmezanu, česnaku ir susmulkintomis žolelėmis. Suberkite juoduosius pipirus ir druską. Dar kartą gerai išmaišykite ir palikite nakčiai pastovė...
Su žolelėmis marinuoti baklažanai greitam valgymui

Su žolelėmis marinuoti baklažanai greitam valgymui 4 asm.

Iškepti, o tada pamarinuoti baklažanai gali porą dienų stovėti šaldytuve ir tapti pikantišku užkandžiu ar netikėtu garnyru prie įvairiausių mėsos kepsnių, žuvies.

 

Vištienos krūtinėlė su citrina, česnaku ir žolelėmis

Vištienos krūtinėlė su citrina, česnaku ir žolelėmis 6 asm.

Prieš kepdami vištieną pagal šį receptą, ją pamarinuokite, skonis maloniai nustebins!

 

Kynvos košė su keptais pomidorais, feta ir žolelių aliejumi

Kynvos košė su keptais pomidorais, feta ir žolelių aliejumi 4 asm.

Kai kalorijų kiekį norisi kiek sumažinti, tačiau valgyti lygiai taip pat skaniai, pravers receptas, kuriame puikiai dera sveikuoliškos kruopos, pomidorų salsvumas, sūri feta, o viską vainikuoja mėtos.

Orkaitėje kepta lydeka su žolelėmis

Orkaitėje kepta lydeka su žolelėmis 4 asm.

Išbandykite keptos lydekos receptą, o prie taip ruoštos žuvies puikiai tiks sodraus skonio garnyras ir šviežios daržovės.

Pikantiškas chimichurri marinatas

Pikantiškas chimichurri marinatas 4 asm.

Ryškus marinatas su charakteriu tinka vištienai, kiaulienai, o idealiausiai – jautienai  marinuoti. 

Prieskoninė duonelė prie kiaušinių

Prieskoninė duonelė prie kiaušinių 6 asm.

Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles, suberkite cukrų ir 2-3 šaukštus miltų. Išmaišykite ir palikite 15 min. Po truputį išsijokite miltus ir minkykite tešlą, kol ji taps elastinga ir glotni. Pastatykite valandai šiltai pailsėti.  Įdarui: sukapokite...
Lašišos ryšulėliai su žolelėmis

Lašišos ryšulėliai su žolelėmis 4 asm.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190–200 laipsnių. Kepimo popierių padalykite į 4 didelius kvadratus, ant jų suberkite kalendras, mėtas, laiškinius česnakus ir petražoles. Ant kiekvieno kvadrato dėkite gabalėlį lašišos, suberkite likusias žoleles,...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką