Dabar populiaru

žuvies maltinukai - visi receptai

Graikiški žuvies kotletai

Graikiški žuvies kotletai 4 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Šiems žuvies kotletams galite naudoti lašišos filė, tiks ir jūrinis ešerys, menkė ar kitokia žuvis, kokią pačią šviežiausią pavyks nusipirkti. Ir prisiminkite, kad geram rezultatui pasiekti reikia tik šviežių ir kokybiškų ingredientų!

Šiaurietiški menkės kotletai

Šiaurietiški menkės kotletai 4 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Įvairių receptų žuvies kotletai ar kukuliai gaminami visame pasaulyje. Gerai žinomi jie ir Skandinavijoje, Britanijoje, ir, be abejo, Lietuvoje. Airijoje, Anglijoje, Norvegijoje, Danijoje ar Švedijoje jie dažniausiai gaminami iš menkės ir vadinami „žuvies pyragėliais“ (angl. fish cakes) arba „žuvies kukuliais“ (dan. Fiskefrikadeller).

Šamo maltinukai

Šamo maltinukai 6 asm.

Maltinukai – lengvai virškinamas maistas. Pietų metu tai idealus patiekalas, kuris neapsunkina organizmo, bet suteikia energijos. Patiekalui paruošti rinkitės šviežią, skrostą šamą arba jau paruoštą šamo filė.

Žuvies kotletukai

Žuvies kotletukai 4 asm.

1. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, jei yra kaulų, juos pašalinkite ir pusvalandžiui pamerkite žuvį į pieną – bus gardesnė. Mirkytą žuvį labai gerai nuvarvinkite, jei reikia, dar nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, ir susmulkinkite. 2. Svogūną, č...
Karališki žuvies maltinukai

Karališki žuvies maltinukai 4 asm.

1. Rūkytą žuvį ir lašišą sudėkite į puodą, supilkite pieną, įmeskite trečdalį svogūno roputės, nuskustą morką, laurų lapelį, suberkite pipirus ir gvazdikėlius. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir pavirkite dar 6 min. 2. Likusį svogūną smulkiai...
Lašišų maltinukai

Lašišų maltinukai 4 asm.

1. Išvirkite lašišą nedideliame pasūdyto vandens kiekyje, atvėsinkite, pašalinkite odą ir kaulus. 2. Išvirkite, sugrūskite ir atvėsinkite bulves. Pusę kiekio lašišos sumaišykite su bulvių koše, pomidorų ir garstyčių padažu, pasūdykite,...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką