Dabar populiaru
8 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 4.3 5 / 3
Jau įvertinote šį receptą

Antienos filė su traškučiais ir ožkų pieno sūriu

Antienos filė su traškučiais ir ožkų pieno sūriu
SANTA MARIA nuotr. / Antienos filė su traškučiais ir ožkų pieno sūriu

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

  • Antiena 250 g krūtinėlės filė
  • Aitrioji paprika 1 arbat. š. SANTA MARIA CHIPOTLE
  • Kukurūzų traškučiai: (SANTA MARIA NACHO) 25 vnt.
  • Ožkų pieno sūris 60 g trupinto
  • Bazilikai 5 g šviežių
  • Pipirai 1 žiupsnelis SANTA MARIA TELLICHERRY pipirų iš malūnėlio
  • Vyšnios 100 g be kauliukų – čatniui
  • Cukrus 50 g geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų – čatniui
  • Dribsniai 10 g 1 arbat. š. – SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių – čatniui
  • Raudonasis svogūnas 15 g pjaustyto – čatniui
  • Česnakai 1 skiltelės čatniui
  • Balzaminis actas 1 valg. š. čatniui
  • Druska 1 žiupsnelis SANTA MARIA akmens druskos iš malūnėlio – čatniui

Kaip gaminti

  1. Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.
  2. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir apie 8 min. kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.
  3. Ištraukę apie 5 min. palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.
  4. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri. Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį.
  5. Pavirinkite 5–10 min., kol čatnis sutirštės.
  6. Apie 5 min. skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
  7. Prieš patiekdami, ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.
  8. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.

Kategorijos

Šaltinis: 15min
Komentarai

Daugiau receptų

Kepti vištos sparneliai su čiobreliais

Kepti vištos sparneliai su čiobreliais 4 asm.

Strelkabelka.lt:Tai receptas, kuris priklauso kategorijai „labai lengva“, todėl net nėra, apie ką daug rašyti, pagal jį reikia gaminti ir valgyti. 

Aromatingas braškių-mangų desertas

Aromatingas braškių-mangų desertas 4 asm.

Šiame deserte uogas ir vaisiaus gabalėlius puikiai suvienija ir papildomo aromato suteikia apelsinų sultys. Išbandykite!

Sentimentus keliantys roksai

Sentimentus keliantys roksai 6 asm.

Kodėl gi sentimentus keliančių roksų neišsikepus namie? Naminiai jie gali būti žymiai skanesni – ne tokie kieti, trapesni, pagardinti nebūtinai tik razinomis.

Blynų tortas su varškės kremu ir uogomis

Blynų tortas su varškės kremu ir uogomis 6 asm.

Pusryčiams galima valgyti net tortą, kodėl gi ne? Ypač, kai tai namuose ruoštas blynų tortas. Idealu, jei šis šaldytuve pastovėtų per naktį, tačiau galite valgyti ir greičiau. 

Varškėčiai be miltų

Varškėčiai be miltų 2 asm.

Skamba neįtikėtinai, tačiau tiesa – varškėčius galima iškepti ir be miltų. Išbandykite savaitgalio pusryčiams, galbūt tai taps tikru atradimu. 

Daržovių blynai su traškia šonine

Daržovių blynai su traškia šonine 4 asm.

Lengvesni ir gaivesni, nei bulviniai, šie blynai puikiai dera su iki traškumo pakepinta šonine. Karališkiems pusryčiams!

Kiaušinienės keksiukai

Kiaušinienės keksiukai 4 asm.

Skanus, paprastas, tačiau kartu ir originalus patiekalas savaitgalio pusryčiams, artimieji tikrai nustebs ir nudžiugs!

Lašiša su daržovėmis

Lašiša su daržovėmis 4 asm.

Žuvies patiekalas be jokių apsunkinančių priedų ir padažų – grynas ir tikras skonis. 

Kuskusas su krevetėmis

Kuskusas su krevetėmis 4 asm.

Sotus, tačiau lengvas patiekalas, puikiai tinkantis ir pietums, ir vakarienei.

Avinžirnių ir burokėlių salotos

Avinžirnių ir burokėlių salotos 4 asm.

Avinžirnių ir burokėlių salotos labai greitai paruošiamos, sočios ir skanios, bet mažai koloringos. Burokėliuose daug kalio, vitaminų, todėl valgyti jas ypač sveika.

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką