Dabar populiaru
5 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 3.7 5 / 19
Jau įvertinote šį receptą

Marmeladas su agaru

Marmeladas su agaru
Fotolia nuotr. / Marmeladas su agaru

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

  • Agaras: 1 arbat. š.
  • Vanduo 500 ml
  • Pienas 1 st.
  • Sultys 1 st. vaisių arba daržovių
  • Medus 100 g galima keisti į ruduoju cukrumi

Kaip gaminti

  1. Pusę kiekio pasirinkto skysčio sumaišykite su agaru ir užvirinkite.
  2. Likusiame vandenyje ištirpinkite medų arba cukrų ir supilkite į verdantį agarą.
  3. Pakaitinkite, kol užvirs ir išpilstykite į formeles.
  4. Vėsinti galite tiesiog kambaryje, šaldyti nebūtina. 5 asmenims.
  5. Pagaminsite per 20 min. (neskaičiuojant aušinimo laiko).

Kategorijos

 

Daugiau receptų

Mandarinų ir bananų tirštasis kokteilis

Mandarinų ir bananų tirštasis kokteilis 3 asm.

1. Bananą supjaustykite į keletą dalių ir bent keliolikai minučių palikite šaldymo kameroje. Kokteilių su šaldytu bananu konsistencija gaunasi puresnė, tačiau to daryti nėra būtina, jei skubate ar neturite daug laiko. 2. Į elektrinį plaktuvą sudė...
Karšti sumuštiniai su tunu ir marinuotais agurkėliais

Karšti sumuštiniai su tunu ir marinuotais agurkėliais 3 asm.

Šiems sumuštiniams galite sunaudoti net kiek „pavargusius“ ingredientus, nes kelios minutės orkaitėje juos kaip mat atšviežins ir suvienys.

 

Midijos su geltonojo kario padažu

Midijos su geltonojo kario padažu 8 asm.

Išbandykite nuostabų receptą, tinkantį ir bet kokiais šventei, kurį siūlo virtuvės šefas, TV laidų vedėjas Gian Luca Demarco.

 

Lengva azijietiška sriuba su kiaulienos kukuliais

Lengva azijietiška sriuba su kiaulienos kukuliais 4 asm.

Išbandykite lengvos, aromatingos azijietiškos sriubos receptą, kuriuo dalijasi virtuvės šefas, TV laidų vedėjas Gian Luca Demarco.

 

Orkaitėje keptos daržovės su klevų sirupo-garstyčių glajumi

Orkaitėje keptos daržovės su klevų sirupo-garstyčių glajumi 4 asm.

Šios tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorės Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės keptos daržovės gali tapti ir lengvu savarankišku patiekalu, ir garnyru prie keptos mėsos. Išbandykite, kaip jums labiau patiks!

 

Kalėdiniai baltojo šokolado triufeliai

Kalėdiniai baltojo šokolado triufeliai 6 asm.

Tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorės Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės triufeliai gali tapti ir puikia šventinio stalo puošmena, ir saldžia dovana. 

Kiaulienos nugarinės kepsnys su apelsinų padažu

Kiaulienos nugarinės kepsnys su apelsinų padažu 6 asm.

Lietuviams taip gerai pažįstamą ir mėgstamą kiaulienos nugarinę šiame Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės („Ant medinės lentelės“) recepte nuostabiai papildo apelsininis padažas.

Šventinis sūrio rutulys su riešutais ir spanguolėmis

Šventinis sūrio rutulys su riešutais ir spanguolėmis 6 asm.

Kristina Pišniukaitė-Šimkienė („Ant medinės lentelės“): Sūrio rutulys galėtų būti visai neįdomus ir paprastas užkandis, bet apvoliotas smulkintose pistacijose, karijų riešutuose, spanguolėse ir česnako laiškuose kuria visai kitokį įspūdį

Keksas su cukatais ir šokoladiniu glajumi

Keksas su cukatais ir šokoladiniu glajumi 6 asm.

Išbandykite nuostabų drėgną ir kvapnų keksą, kurio receptu dalijasi profesionalus konditeris, TV laidų vedėjas Ali Gadžijevas. 

 

Jaučio liežuvis su „Salsa Verde“ padažu ir bulvių salotomis

Jaučio liežuvis su „Salsa Verde“ padažu ir bulvių salotomis 4 asm.

Tinklaraštis „Bulvių košė“: Šis patiekalas, kuris puikiai įsikompnuos ir ant Kalėdų stalo, jungia puikiai pažįstamus ir įdomesnius ingredientus. Receptą išJennifer McLagan knygos „Odd Bits“ išbandė tinklaraštininkė Laura, dabar ryžkitės ir jūs!

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką